Gündem
  • 4.11.2016 00:25

IŞİD'in seks kölesi Ezidi kadından şok sözler

130 bin dolara satmışlar! Seks kölesi dehşetini anlattı..

Terör örgütü DEAŞ'ın cariye olarak kullandığı ve sonra serbest bıraktığı esirlerden Zeynep, seks kölesi olarak yaşadığı dehşeti anlattı. Fotoğraf: Arşiv

Sputnik'in haberine göre Zeynep, kendisini Ebu Cafer olarak adlandıran terörist tarafından işkence gördüğünü ve seks kölesi olarak kullanıldığını belirtti.

Zeynep, "Militanlar bizi ilk önce Telafer'de, sonra Musul'da ardından da Suriye'nin Rakka kentinde tuttu. Daha sonra tekrar Irak'a getirdiler. Burada beni Ebu Cafer adlı bir militana sattılar. Ebu Cafer'in eşi, kocasını elinden alacağımı düşünerek beni sürekli dövdü" ifadelerini kullandı.

'KADINLAR, CARİYE VE ÇOCUKLARINA DAHA KÖTÜ DAVRANIYOR'

Zeynep, DEAŞ bünyesindeki kadınların erkeklerden daha kötü davrandığını kaydetti,  "Kadınlar, cariyelere ve cariyelerin çocuklarına çok sert davranıyor" dedi. 3 çocuğun DEAŞ'lı teröristler tarafından zehirlendiğini bildiğini belirten Zeynep, terörist kadınlardan birinin ise 2 yaşındaki bir kız çocuğunu evinin penceresine astığını söyledi.

'CİNSEL ŞİDDET GÖREN BAZI KIZLAR İNTİHAR ETTİ'

Ebu Cafer'den sonra bir başka militana satıldığını ancak geçirdiği psikolojik travma nedeniyle militanların kendisini seks kölesi olarak kullanmayı bıraktığını ifade eden Zeynep, cinsel şiddete maruz kalan bazı kızların intihar ettiğini aktardı.

'BENİM İÇİN 130 BİN DOLAR ÖDENDİ'

Zeynep, Ebu Cafer'in kendisini DEAŞ'ın Suudi liderlerinden Ebu Ali El-Harbi'ye 130 bin dolara sattığını anlattı. Ezidi kız, "Benim için neden bu kadar yüksek meblağ ödendiğini sordum. Arapça konuştuğum, Kuran-ı Kerim'i ezbere okuduğum ve ev işlerinde çok iyi olduğum için bu kadar yüksek fiyata satıldığımı söylediler" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 4.11.2016 00:58

İLGİLİ HABERLER