Asayiş
  • 13.5.2013 00:31

İşkence yaptıkları kadını öldürüp attılar

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Ormanlı Beldesi'nde 2 gün önce kaybolan evli ve 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Günay Sever, boş bir arazide ölü bulundu. Sağ ayağında kurşun yarası, vücudunda ise darbeye bağlı morluk ve yaralar saptanan Sever'in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Belde merkezindeki evinden önceki gün akşam çıkan Günay Sever, ortadan kayboldu. Annesini aramaya çıkan 18 yaşındaki Serkan Sever, akşam saatlerinde beldenin yakınında bulunan kendilerine ait fındık bahçesine yaklaşık 250 metre uzaklıktaki boş arazide cesediyle karşılaştı. Jandarma ekibi çevrede araştırma yaparken, Günay Sever'in yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Eşinin ölümü üzerine ağlayan 48 yaşındaki İsmail Sever ile kızı 20 yaşındaki Canan ve oğlu Serkan'ı diğer yakınları teskin etmeye çalıştı.

Günay Sever'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan ilk otopside Sever'in sağ ayağında kurşun yarası, başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde ise darbeye bağlı yara ve morluklar saptandı. Sever'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, Sever ailesinden bazılarının ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldüğü belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:23

İLGİLİ HABERLER