Yaşam
  • 17.4.2017 09:47

İslami Otel Tercihleri

Birçok otel, İslam dinine uygun bir şekilde değildir. Hal böyle olunca da İslami oteller yapılmaya başlamış ve gün geçtikçe de sayısı artmaktadır. Muhafazakar olarak da adlandırılan bu İslami oteller için talep gün geçtikçe de artmaya devam etmektedir. Birçok farklı dine mensup insanların kültür çakışması olmaması için ve dine uygun olmaması için tasarlanan bu oteller birçok farklı özelliğe sahiptir. İslam kurallarının buyurduğu gibi helal yönden, yiyecek, içecek ve giyecekler bulunmaktadır. Bay bayana göre ayrı standartlar geliştirilmiş ve önemsenmiştir. Bu şekilde de İslam dini gereğince rahatlıkla otelin keyfini alabilmeleri hedeflenmiştir.

İslami Otellerin Amacı?

Belirlenen standartlar eşliğinde bay bayana göre ayrı tutumlar sergilenmektedir. Bunlardan en belirgin olanları ise yüzme havuzları ve bulunan odalardır. Kapalı yüzme havuzlarına sahiptir ve burada ki amaç dinin kurullarına uygun bir şekilde muhafazakar etmektir. Bu şekilde de Müslüman insanlar dini gereğince tatilini yapabileceklerdir. Diğer otellere kıyasla mayo bikini yerine bayanlar için haşemalar bulunmaktadır ve bu şekilde namahremiyet örtülmektedir. Kimseni göz önünde durmadan ve gösteriş yapılmadan tatil amacı benimsenmiştir. Dinin emrettiği şekilde tatil yapılabilmesi için tasarlanan İslami otellerde alkol tüketimi kesinle yasaktır ve kullanılanlar otelde duramazlar. Ayrıca alternatif oteller için de sitemizden rahatlıkla değerlendirerek seçiminizi yapabilirsiniz.

Antalya İslami Oteller

Birçok farklı tatil beldelerinde bulunan otelleri değerlendirebilirsiniz. Antalya tesettür oteller de bunlardan bir tanesidir. Antalya da bulunan birçok farklı İslami otel için seçimlerinizi sitemizden yapabilir ve bu sayede ailenizle gönül rahatlığı ile Antalya da tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Antalya şehri daha çok turist ağırladığı için en çok din çakışması yaşanan şehirlerden bir tanesidir ve Müslüman halı burada tatil yapmak istemeyebilir. Bu sebepten dolayı ayrı yerlere ve uygun yerlere İslami oteller yerleştirilerek gönül rahatlığı ile tatilini yapması amaçlanmıştır. İnsanların konfor ve keyfi için tasarlanan otellerin yanı sıra, din gereği ve dinin gereksinimleri göz önünde bulundurarak, tasarlanmıştır.

Bodrum İslami Oteller

Ege ve Akdeniz bölgelerinde birçok farklı kesimden insanlar gelmekte ve burada güneşin ve İslami tatilin tadını çıkartmaktadır. Müslüman topluluğu için de tasarlanan İslami oteller, rahatlıkla hiçbir çakışma içine girmeden kendi kültürünce otel fırsatlarından faydalanabilmektedir. Bunlar arasında Bodrum İslami oteller de yer almaktadır. Ücretleri istediğiniz ekstra özelliklere göre değişik göstermektedir. Tesettürlü bir şekilde sadece din kardeşleri ile tatil fırsatı sunulan bu otel hizmetinin içerisinde bulunan diğer avantajlar ise;

Bayanlara özel kapalı yüzme havuzu ve plaj

Alkolsüz ve helal yiyecek içecek tüketilen restoranlar

Odalara ayrı seccade ve Kur’an yerleştirilmesi

Vb. gibi birçok ekstra avantaj bulunmaktadır. Ayrıca İslami otel seçimleriniz için http://www.islamioteldetatil.com/ sitemizden faydalanabilir ve hem bütçenize uygun hem de istediğiniz özelliklere uygun tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 17.4.2017 09:48

İLGİLİ HABERLER