Spor
  • 22.4.2024 22:57

İsmail Kartal : 2 gol atmayı başardık, ben puan farkının açıldığına inanmıyorum

Her şey bitmedi. Daha 5 maç var. Son anda penaltıyla maç berabere bitti. Bu bizi bir hayli üzdü. Biz de izledik, dışarıdan destek aldığımız yorumcular, olayı inceleyince şampiyonluğa oynayan takım için çok ağırdı.

İsmail Kartal: Rakibimizin son haftalarda bir çıkışı vardı. Bugün de çok iyi savunma yaptılar, çok kapandılar. Çok zorlandık kapalı savunmaya karşı ama 2 gol atmayı başardık. Berabere bitti maç. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularım çok karakterli. Her şey bitmedi.

İsmail Kartal: Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmayı hedefliyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum.

İsmail Kartal: Taraftarlarımız ve camiamız şunu bilsin. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelemizi vereceğiz. Pes etmedik.

Alexander Djiku: Bu kayıp bizi zirveden uzaklaştırdı. Golü de son dakikada yedik. Çok üzücü bir sonuç oldu.

Fred: Yeterince iyi değildik. Berabere kaldık. Neleri iyi yapmadığımızı düşünmeliyiz. Konuşmak zor. Önümüzde başka önemli maçlar da var. Bu maç çok önemliydi. 2 kez öne geçtik ama berabere bitti. Çok düşünmemiz gerek.

Serhat Akın: Dakika 90+12 King oyuna giriyor. Bu bir faciadır.

Serhat Akın: " Gerçekten dalga geçmiyorum, İsmail Kartal halen 5 maçı kazanırsak şampiyon olacağımızı zannediyor."😂😂

Fenerbahçeli yorumcu Serhat Akın: “Şampiyonluk gider ‘700 puan topladım, en çok puanı ben topladım’ denir. ‘Müslümanlar arasında en çok galibiyet alan hoca benim’ denir… Alın şimdi puanınızı, cebinize sokun. Ben olsam İsmail Kartal’ı dönüş uçağına bindirmem.”

Ersin Düzen: Fenerbahçe, teknik direktör konusunda yıllardır bir efsane arıyor. Fatih Terim veya Sergen Yalçın gibi. İsmail Kartal, kendini oraya koyuyor. 'Fenerbahçe'nin bir efsanesi olacaksa, o ben olacağım' diyor. Bir apoleti yok ama kendini öyle görüyor. Sürekli ön plana çıkmak isteyen birisi, sağlık karar veremez. Duyguları, mantığının önüne geçer. Bu noktada zaten hata yaparsın.

Ersin Düzen: Bugünkü maçı 2 kez öne geçip 3 puanla tamamlayamıyorsan; bu sadece İsmail Kartal'a bağlı değildir, futbolcular da o maçı bitirecekler. 90. dakikada o pozisyonu vermeyeceksin.

Ersin Düzen: İsmail Hocam, sürekli 'Karakterli, karakterli...' diyorsun. Fenerbahçe'nin oyuncusu da, Sivasspor'un oyuncusu da, Konyaspor'un oyuncusu da hepsi karakterli. Nedir bu karakter? Karakter, karakter ama 4 puan geridesin.

Resim

Ersin Düzen: Manşeti atayım. Galatasaray şampi...

İrfan Can Kahveci: Top auta gitmiş zaten. Top auta gittikten sonra darbe geliyor. Kalecinin ayağı sabit. Anlam veremiyorum. Cihan Hocamıza da orada açıkladım. Futbolu biraz bilmek lazım. Top artık auta gitmiş yani. Livakovic adama gitmiyor, adamın ayağı Livakovic'e geliyor. Çok sinirliyim.
 

 

Güncellenme Tarihi : 22.4.2024 23:37

İLGİLİ HABERLER