İsmailağa Cemaati'nden Destici'ye tokat gibi cevap

2 dk okuma
İsmailağa Cemaati'nden Destici'ye tokat gibi cevap

Hızlı Özet

Millet ve ümmet ile ittifak yerine, küresel şer odaklarıyla paralel ittifaklar kuranlar, milletin ve ümmetin değil, küresel servislerin amaçlarına hizmet etmektedirler. İsmailağa Cemaati’nin bu türden bir “proje ittifak” ile hiçbir alakası olamaz.

İsmailağa Cemaati paralel suç örgütünün “Milli İttifak’ı destekleyecekler” iddiasını sert bir dille yalanladı.





İsmailağa Cemaati’nden yapılan resmi açıklamadaki “Millet ve ümmet ile ittifak yerine, küresel şer odaklarıyla paralel ittifaklar kuranlar, milletin ve ümmetin değil, küresel servislerin amaçlarına hizmet etmektedirler. İsmailağa Cemaati’nin bu türden bir ‘proje ittifak’ ile hiçbir alakası olamaz.” ifadesi paralel suç örgütü ve sözde ittifak projesine tokat gibi cevap oldu.



ittifak



Açıklamada Saadet Partisi ile BBP’nin ittifakı için “proje ittifak” denilerek, şu çarpıcı ifadelere yer verildi:



“İttifak % küsürlerle ifade edilen, ne bir kemiyete ne de bir keyfiyete tekabül etmeyen sun’î bir “proje” değil, millet ve ümmetin ekseriyetini temsil eden nitelikli bir icmaın karşılığıdır.” 



İşte o açıklama:



Cemaatimizden Kamuoyuna Duyuru



Her seçim döneminde olduğu gibi bu defa da belli bazı sosyal medya çevrelerinde cemaatimiz hakkında yanıltıcı haberler ve fitneci beyanlar dolaşmaya başlamıştır.



Millet ve ümmet ile ittifak yerine, küresel şer odaklarıyla paralel ittifaklar kuranlar, milletin ve ümmetin değil, küresel servislerin amaçlarına hizmet etmektedirler. İsmailağa Cemaati’nin bu türden bir “proje ittifak” ile hiçbir alakası olamaz.



İttifak % küsürlerle ifade edilen, ne bir kemiyete ne de bir keyfiyete tekabül etmeyen sun’î bir “proje” değil, millet ve ümmetin ekseriyetini temsil eden nitelikli bir icmaın karşılığıdır.



İsmailağa Cemaati, bugüne kadar olduğu gibi bugün de Efendi Hazretlerimizin rehberliğinde yolunu ve istikametini asla değiştirmemiş, hak ve hakikat yolunda kendisine hizmet imkanı sunmuş, dava hassasiyetinden emin olduğu kadroların duacısı ve destekçisi olmuştur.



İsmailağa Cemaati, her zaman mü’min ferasetinin gerektirdiği sorumluluk ve hassasiyetle siyasi tercihlerini yapmış ve yapmaya devam edecektir.



Cemaatimiz tam da bu dönemlerde ortaya çıkan bu spekülasyon ve fitneci hamlelerin tezgahına gelmeyecek; merkezinde Efendi Hazretlerimizin yer aldığı birliğini ve beraberliğini koruyarak, inanç, düşünce ve vicdanî sorumluluk anlayışıyla, milletin teveccühü ve ülkenin istikrarı istikametinde hareket edecektir.



MEDYAGUNDEM.COM-


Bu haber 1450 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 81. Genel Kurulu'ndaki konuşmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Habervitrini14875 Görüntüleme
Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın
Gündem

Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın

Zirvede konuşma yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Erdoğan muhteşem bir insan ve benim çok iyi dostum. Türkiye’den arkadaşım, o tam bir sert adam. Onunla uğraşmayın, o sert biridir." dedi.

Habervitrini12712 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu hapse yollayan savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz çıktı
Gündem

Kaşif Kozinoğlu'nu hapse yollayan savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz çıktı

Kaldığı hapishanede 2011'de hayatını kaybeden eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun tutuklama sevk yazısını, FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz'ün imzaladığı ortaya çıktı. Belgede, Kaşif Kozinoğlu'nun "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etme amacı dışında kullanma, hile ile alma, çalma" suçlamaları kapsamında tutuklanması talep edildiği görüldü.

Habervitrini14098 Görüntüleme
AKOM saat verdi! Sağanak yağış alarmı: Metrekare başına 40 kg yağış düşecek
Gündem

AKOM saat verdi! Sağanak yağış alarmı: Metrekare başına 40 kg yağış düşecek

AKOM, İstanbul’da şiddetli yağışların başlayacağını sıcaklıkların düşeceğini duyurdu. Birçok ilçede sağanak etkili olurken, metrekare başına 20-40 kilogram aralığında yağışın etkili olması öngörülüyor. Sıcaklıkların akşam saatlerine kadar azalarak 16 dereceler civarına gerileyeceği tahmin edilirken sağanak yağış yarın geceye kadar sürecek.

Habervitrini12256 Görüntüleme