Spor
  • 29.11.2019 19:52

İspanya'da 'Arda Turan' Galatasaray'da haberleri

Barcelona'dan flaş karar! Arda Turan, Galatasaray...

Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Galatasaray - Başakşehir maçında, Arda Turan eski teknik direktörü Fatih Terim'in elini öpmüş ve ikili arasındaki buzlar erimişti.

Bu gelişmenin ardından Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları ortaya çıktı.

Bu gelişmeler Galatasaray taraftarını da ikiye böldü.

Bazı taraftarlar Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüşüne sıcak bakarken, bir kısım taraftar ise tecrübeli futbolcunun yaşı nedeniyle bu transfere olumlu bakmıyor.Arda Turan'la ilgili çarpıcı iddia ise İspanya'dan geldi.

Gabriel Sans yaptığı açıklama, "Arda Turan'ın mevcut durumunu bilmek lazım. 2.5 yıllık kiralık sözleşmesi yaptı Başakşehir'le. İki kulüple de sözleşme Haziran ayında bitecek.""Galatasaray, Arda Turan'ı istiyorsa iki kulüple görüşmek zorunda. FIFA kurallarına göre Arda Turan, Ocak ayında transfer görüşmesi yapabilir ve 2020 Haziran için ön protokol imzalayabilir."

"Barcelona, Arda Turan'ın transferi için para talep etmeyebilir. Galatasaray hem Barcelona hem de Başakşehir'le görüşerek konuyu halledebilir.""Barcelona'nın Ocak ayında para talep edeceğini düşünmüyorum. Galatasaray bu transfer için hem Başakşehir hem de Barcelona ile anlaşmalı. ""Barcelona zaten Başakşehir'den alması gereken ücreti aldı ve bu konuda Türk kulübü edimlerini yerine getirdi."

"Barcelona'nın bu sebeple Galatasaray'dan para talep edeceğini düşünmüyorum."

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 29.11.2019 19:56

İLGİLİ HABERLER