Spor
  • 7.6.2020 13:41

İspanyollar Emre Mor'u duyurdu

Emre Mor geri dönüyor!

Galatasaray, genç yaşta kariyeri düşüşe geçen Emre Mor'u sezon başında kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Ancak sarı-kırmızılı ekipte bekleneni veremeyen milli futbolcu Celta Vigo'ya geri dönmüş, oradan da Yunanistan'ın Olympiakos takımına kiralanmıştı. 22 yaşındaki futbolcu komşuda da başarılı olamadı ve bir kez daha geri dönmeye hazırlanıyor.

Genç yaşta yıldızı parlayan ve herkesi heyecanlandıran Emre Mor, Dortmund'a transfer olarak adından söz ettirmişti. Alman ekibinden daha büyük kulüplere gitmesi bekleyen 22 yaşındaki futbolcu, tam tersi bir grafik çizdi.Almanya'dan İspanya ekibi Celta Vigo'ya giden, La Liga'da özel hayatıyla gündeme gelip gözden düşen milli futbolcu, sezon başında ise Galatasaray'a gelmişti.Fatih Terim'in de çare olamadığı Emre, son olarak Yunanistan'ın Olympiakos takımına kiralandı. Yunanistan macerası da umduğu gibi geçmeyen milli futbolcu, şimdilerde ise geri dönmeye hazırlanıyor.

İspanya basınından Es.besoccer.com'un konuyla ilgili haberi şöyle:

"Emre Mor için son bir kaç sezon iyi gitmiyor. Borussia Dortmund'dan Celta Vigo'ya transferinin ardından oyuncu, burada iyi bir performans gösteremedi.Celta'da geçen kötü sezonun ardından Emre, Galatasaray'a kiralandı. Ülkesinde, kariyerinin ilk patlama zamanlarındaki gibi çıkış yapacağını umuyordu. Ancak, orada da istenileni veremedi.Türk takımı kiralık sözleşmesini feshetti ve Celta onu Olimpiakos'a gönderdi. Burada da corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle lig ertelenirken, öncesinde neredeyse hiç oynayamadı.Kiralanmasının ardından Yunan ekibi Emre ile ilgili son kararını verdi.

Görünüşe göre 4 milyon euroluk satın alma maddesi bulunan Emre için Olimpiakos herhangi bir teklifte bulunmayacak. Oyuncu, Celta Vigo'ya dönecek. "

 

Güncellenme Tarihi : 7.6.2020 13:44

İLGİLİ HABERLER