Spor
  • 1.8.2009 00:00

ISPARTA KAMPI SORUNLU BAŞLADI!..

Antalyaspor'un Isparta kampı sorunlarla başladı !.. Antalya'daki aşırı sıcaklardan kaçan kırmızı beyazlılar, aynı sorunla Isparta merkezde de karşılaştı !.. Ayrıca Antalyaspor'un Isparta merkezdeki Atatürk Stadı'nda antrenman yapmak istemesi de soruna neden oldu.

Antalyaspor, kamp çalışmalarının ilk gününde, Süleyman Demirel Üniversitesi tesislerinde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Kırmızı-Beyazlı ekip, sezon hazırlığı için üçüncü kamp dönemi çalışmalarına Isparta'da başladı. Bugün ilk idmana çıkan Antalyasporlu futbolcular, SDÜ tesislerinde taktik ve teknik ağırlıklı çalışma yaptı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek önderliğinde sabah antrenmanına çıkan Kırmızı-Beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından ikili mücadele, top çalma, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma Yaptılar. Antalyaspor kalecisi Ömer ve yedek kaleciler Polat ile Hasan ise takımdan ayrı olarak kale arkasında çalıştı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçı ile iyi bir başlangıç yapmak istedikleri Süper Lig'e Isparta'da en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti. Takımda sakat futbolcu bulunmadığını belirten Özdilek, ''Hedefimiz Ankaraspor maçıyla lige galibiyetle başlayıp, bunu bir seri haline dönüştürmek olacak'' dedi.

Özdilek, 8 Ağustosa kadar günde çift idman yapacaklarını ve taktik ile teknik ağırlıklı çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

KAMP YERİ DEĞİŞTİ
Öte yandan Antalyaspor AŞ Basın Sözcüsü Tahir Görgülü, yazılı açıklama yaparak, takımın Isparta merkezdeki kampını Davraz'da sürdüreceğini bildirdi. Havaların sıcak geçmesi nedeniyle konaklama yerinde değişiklik yapıldığını belirten Görgülü, açıklamasında şunları kaydetti: ''Antalyaspor Profesyonel Futbol Takımı, 3. Etap kamp çalışmaları için gittiği Isparta'da havaların sıcak geçmesiyle konaklama yerinde değişiklik yapmıştır. Kafile Isparta Davraz'da bulunan Sirene Davraz Otel'de konaklayacak ve antrenmanlarını yine otelin tesislerinde gerçekleştirecek. Antalyaspor yönetimi olarak öncelikle Sirene Davras Otel sahibi Ali Akkanat, Genel Koordinatör Bekir Akkaş, Genel Müdür Tayfun Türkmen, ve bu girişimlerde desteğini bizden esirgemeyen AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.''

SAHA KRİZİ
Bu arada, Antalyaspor'un Isparta merkezde Atatürk Stadı'nda antrenman yaptığı ancak Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman'ın Ispartaspor'un sahada çalışmasına izin verdiği, bu yüzden takımın Davraz'a gittiği iddia edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman iddialara ilişkin AA muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Ispartaspor ile Antalyaspor yöneticilerinin antrenman için aynı saatte Atatürk Stadı'nı istediklerini belirterek, şunları söyledi: ''Her iki takım da akşam üstü için sahayı istiyor. Aynı saatlerde kullanmak istiyorlar. Bu mümkün olmayacağı için önceliğimizi Ispartaspor'dan yana kullanıyoruz. Çünkü saha Ispartaspor'a ait. Öncelik de Ispartaspor'un.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER