Gündem
  • 6.8.2022 15:58

İsrail zulmünde yürek burkan görüntüler!

İşgalci İsrail kuvvetlerinin Filistin halkına yönelik zulmü dinmek bilmiyor. Dün gece saatlerinde Gazze şeridine yönelik saldırı başlatan İsrail, onlarca sivil hedefi vurdu. Saldırılarda ölenlerin sayısı artarken kurbanların arasında bir çocuğun da olduğu öğrenildi. İsrail ordusu yetkilileri "ateşkese kapalıyız" mesajı verdi. İşte korkunç saldırının acı tablosu…

İsrail zulmünde yürek burkan görüntüler! Gazze Şeridi’nde saldırılar bitmiyor

İsrail'in dün Gazze Şeridi'ne başlattığı hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi.İsrail'in dün başlattığı "Şafak Vakti" operasyonu 2'nci gününde devam ediyor.

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'ndeki saldırıların hedefi olan Han Yunus kentinde 1 kişinin daha hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı aktarıldı.

İsrail zulmünde yürek burkan görüntüler! Gazze Şeridi’nde saldırılar bitmiyor

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK SALDIRI HEDEFİ OLDU

Açıklanan son verilerle birlikte İsrail saldırılarında aralarında 5 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 11 kişi yaşamını yitirdi, 79 kişi de yaralandı.

İsrail zulmünde yürek burkan görüntüler! Gazze Şeridi’nde saldırılar bitmiyor

İsrail Savunma Kuvvetleri, "operasyon haftasına" hazır olduklarını belirterek, dünden bu yana Gazze Şeridi'ne 160 roket fırlatıldığını duyurdu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, binada bulunan bir adamın üzerine duvar yıkıldığı ve çok sayıda kişinin enkaz altından kalan adamı yaralı şekilde kurtardığı görüldü.

Güncellenme Tarihi : 6.8.2022 16:01

İLGİLİ HABERLER