Yaşam
  • 9.11.2019 12:15

İsrailli kadınlar Can Yaman için sıraya girdi

Can Yaman kuyruğu! Sabahın ilk ışıklarına kadar beklediler...

Önceki akşam Can Yaman’ın peşinden eğlendiği mekana giden İsrailliler, aşırı kalabalık nedeniyle içeriye alınmadı. Yakışıklı oyuncuyu görmekte ısrar eden hayran grubu, sabahın ilk ışıklarına dek sokakta böyle bekledi!..

Çılgınlık haline gelen Can Yaman sevgisi, ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor. Önceki akşam Bebek'teki Lucca'da yemek yiyen yakışıklı oyuncu, ardından Ortaköy'deki Ruby'nin yolunu tuttu. Çoğunluğunu İsrailler'in oluşturduğu hayran grubu, mekana akın etti. Gruptan bazıları içeriye girip Can Yaman'la tanışmayı başarırken; bazıları ise kapıda kaldı..

Sabahın ilk ışıklarına dek ünlü oyuncuyu görmek için kapıda bekleyen İsrailliler'in hali, objektiflere böyle takıldı. Bu arada Can Yaman'ın hayranlarından biri şöyle dedi: "Onu görmek için İsrail'den geldim. Geceliği bin liralık otelde kalıyorum. Onun gittiği yerlerde olmak için sürekli taksi parası ödüyorum." Bu sözler ise "Sınır aşan hayranlık, pahalıya patladı" yorumu yaptırdı..

ADINA ÖZEL ÇİKOLATA!
İsrailli bir hayranı, önceki akşam Bebek'e gidip tanıştığı Yaman'a doğum günü hediyesi olarak adının yazılı olduğu çikolata hediye etti..

MİS GİBİ KAZANACAK
Ünlü oyuncuya İsrailli bir firma, reklam teklifi yaptı. 'Gel Konuşalım'ın iddiasına göre firma yetkilileri, Yaman'a parfüm reklamında oynaması için 1 buçuk milyon dolar yani yaklaşık 8 milyon 600 bin TL teklif etti..

Dün 30 yaşına basan Yaman için açılan twitter etiketleri; Türkiye'nin yanı sıra İtalya, İspanya ve Brezilya'da da gündem oldu..

Can Yaman'ın yaş günü kutlaması, birçok ülkede Twitter gündemine girdi....

 

 

Güncellenme Tarihi : 9.11.2019 12:35

İLGİLİ HABERLER