Dünya
  • 6.8.2020 11:17

İsrailli pislikten Beyrut patlamasına insanlık dışı sözler

Beyrut patlaması ile ilgili mide bulandıran sözler!

Lübnan Beyrut Limanı'ndaki 'tarihinin en korkunç' patlamasının şokunu yaşıyor. Başkentin merkezindeki limanda salı günü akşam saatlerinde meydana gelen korkunç patlamayla daha önce görülmemiş bir facia yaşandı. Dünyanın her yerinden gelen yardım mesajları dikkat çekerken, İsrailli politikacının sözleri bu dayanışma ortamını gölgede bıraktı.

Moshe Feiglin: Glad it was Beirut and not Tel Aviv - Inside Israel ...

Lübnan'daki facia ile ilgili skandal sözler! 'Muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik'

Lübnan'da dün meydana gelen 113 kişinin can verdiği, 4 bin kişinin yaralandığı facia ile ilgili İsrail'deki sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin'den skandal bir açıklama geldi. Feiglin patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu söyleyerek "muhteşem bir havai fişek göst Feiglin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  "Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı'nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik. Bu cehennemin bize roket olarak düşeceğini biliyor muydun? " ifadelerini kullandı.

Knesset member: Retake Gaza, put civilians in 'tent camps' | The ...

"PATLAMA GERÇEK BİR ŞÜKÜR GÜNÜ"

 Kendisinin patlayıcılar konusunda biraz bilgisi olduğunu belirten Feiglin, şunları kaydetti:

 "Tanık olduğum en büyük patlama 2,5 ton TNT patlayıcısının infilakı idi. Dün Beyrut Limanı'nda gördüğümüz ise bundan çok daha fazlasıydı ki küçük bir nükleer bomba gibi yıkıcı etkisi vardı." erisi seyrettik" dedi.

PATLAMAYI YAPANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu ileri süren Feiglin, "sevgililer günü onuruna bu harika kutlamayı düzenleyen gerçek kahramanlara" da  teşekkür etti.

FEİGLİN'İN PARTİSİ ZEHUT SON SEÇİMDE BARAJI GEÇEMEMİŞTİ

Feiglin, 2013-2015 yıllarında Meclis'te İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu liderliğindeki Likut Partisi'ni temsil etmişti. Feiglin'in partisi Zehut son seçimde ise barajı geçememişti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 7.8.2020 00:38

İLGİLİ HABERLER