Gündem
  • 13.6.2014 14:55

İstanbul Bodrum arası 1 saat 45 dakika

8 kişilik deniz uçakları ile yapılacak olan Bodrum seferleri, 250 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.
Bursa-İstanbul arasını deniz mesafesiyle 20 dakikaya indiren Burulaş, rotasına yeni güzergahlar da ekledi. Daha önce Haliç’ten Gemlik’e sefer yapan deniz uçakları, yaz aylarının gelmesiyle Bandırma, Bodrum ve Çeşme seferlerine başladı. Yeni başlatılan seferlerle İstanbul’dan karayoluyla 11 saat süren Bodrum yolculuğu Burulaş Airsea ile 1 saat 45 dakikaya indirilirken, 8 saat süren Çeşme yolculuğu bir saatin altına 6 saatlik Bandırma yolculuğu ise 35 dakikaya indirildi.
8’er kişilik yolcu alma kapasitesi olan deniz uçakları Çeşme’ye ve Bodrum’a haftanın 4 günü Bandırma’ya ise her gün sefer yapacak. Bandırma uçuşları 150 TL, Bodrum Yalıkavak ve İzmir Çeşme seferleri ise 250 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

“8 YOLCU TAŞIYABİLİYORUZ”
Kaptan Pilot Ateş Hanibu, deniz uçağıyla zamandan tasarruf edildiğini belirterek, “İşin en güzel tarafı Haliç’ten kalkmamız. Hava meydanı problemi yok. Beklemek yok. Maksimum 8 yolcu taşıyabiliyoruz. Uçuş dışarıyı seyrederek olduğu için komple aşağısını görebiliyorsunuz, bayağı konforlu. Burulaş ve dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu operasyonunu hayranlıkla izliyorum” dedi.
İstanbul ile Gemlik arası deniz uçağını sıklıkla kullandığını belirten bir yolcu ise, “Gemlikte oturuyorum. İstanbul’a çok sık gidip geliyorum. Zaman kazanıyoruz. Çeşme’yi kesinlikle kullanmayı düşünüyorum. Eğer fiyatlar çok yükseğe çıkarsa kullanamam” diye konuştu.
Bugün itibariyle başlayan yeni seferlerde deniz uçakları Haliç’ten havalanarak tarihi yarımadanın üzerinden geçecek. Yeni rotayla Burulaş hem yolcularına eşsiz manzara sunacak, hem de yolculuğa harcanan zamanı minimuma indirecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:14

İLGİLİ HABERLER