Gündem
  • 31.7.2009 09:35

İSTANBUL GÖSTERİ MERKEZİ YIKILDI

Mydonese Showland olarak da bilinen İstanbul Gösteri Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Encümen Kararı ile yıkıldı. Yangın sonrası iskeleti kalan İstanbul Gösteri Merkezi'ne gün doğmadan gelen yıkım ekipleri, çok sayıda polis ve zabıtanın da yardımıyla 1 saat içinde merkezi yerle bir etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nisan ayında yanan İstanbul Gösteri Merkezi'ni Encümen Kararı ile bu sabah yıktı. Sabah 05.00 sularında Yeşilköy'de bulunan ve Mydonese Şhowland olarak da bilinen gösteri merkezine gelen yıkım ekipleri, çok sayıda polis ve zabıta eşliğinde yıkıma başladı. Henüz gün doğmadan başlayan yıkım 1 saat için de bitti.

Gösteri merkezinin cephesine asılan "Ekim'de açılıyoruz" pankartı dikkat çekti. Tadilatla uğraşan işçiler de ansızın gelen yıkım ekiplerini görünce eşyalarını toplayıp uzaklaştı.

Geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul Gösteri Merkezi'nde büyük bir yangın çıkmış, Anadolu Ateşi'nin dansçılarına ait kostümler de tamamen yanmıştı. O günden beri kullanılamayan gösteri merkezi tadilattaydı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER