İSTANBUL'DA 1 MAYIS TRAFİĞİ

2 dk okuma
İSTANBUL'DA 1 MAYIS TRAFİĞİ

Hızlı Özet

Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs'ta düzenlenecek etkinlikler süresince bazı yollar kontrollü olarak trafiğe kapatılacak.

İSTANBUL - Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs'ta düzenlenecek etkinlikler süresince bazı yollar kontrollü olarak trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Mayıs Cumartesi günü etkinlik bitimine kadar Abide-i Hürriyet Caddesine akım verilmeyecek, akım Hürriyettepe Işıklar'dan Cevahir Otel istikametine yönlendirilecek.

Darülaceze'den Hürriyettepe Işıklar istikametine gelen akım ile Bomonti Dereden gelen akım Cevahir Otel önünden tekrar Darülaceze Caddesine ya da Bomonti yönüne verilecek.

Mecidiyeköy'den Halaskargazi Caddesine akım verilmeyecek, akım Esentepe istikametine yönlendirilecek.

Şişli yönüne gitmek isteyen sürücüler, Ergenekon ve Kurtuluş caddeleri ile Dolapdere'ye yönlendirilecek,

Dolmabahçe'den Gümüşsuyu ve Küçük Çiftlik'e akım verilmeyecek, gelen akım sahil yönünden Karaköy'e verilecek.

Adilbaba (Maçka Taksi) yönünden gelen akım Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek, Teşvikiye Caddesinden Mete Caddesine çıkan tünel kapalı tutulacak.

Perşembe Pazarı ve Unkapanı'ndan gelen akım Şişhane'den kesilip Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek, Tarlabaşı Bulvarına akım verilmeyecek.

Kasımpaşa'dan gelen akım Unkapanı ve Perşembe Pazarına mecburi olarak yönlendirilecek.

Dolapdere'den Yedikuyular-Divan istikametine akım verilmeyecek, Dolapdere Kavşağından (U) dönüşü yaptırılacak.

Dolapdere Caddesinden Ömer Hayyam Caddesine akım verilmeyecek.

Teşvikiye Caddesinden gelen akım Nişantaşı Kavşağından Rumeli Caddesine verilmeyip, Vali Konağı alt başa yönlendirilecek.

Süleyman Seba Caddesinden gelen akım Bayıldım Caddesine verilmeyip, Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek.

Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılacak, gelen akım Karaköy istikametine mecburi yön yapılacak.

Mebusan Yokuşu trafiğe kapatılacak, Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılacak.

Sıraselviler Caddesinden gelen akım Cihangir Firuzağa Meydan'dan kesilerek, Boğazkesen istikametine yönlendirilecek.

Ayrıca, Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkapanı ayrımı-Kadıköy İskelesi önü Galata ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacak.

E?5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy Giriş katılımları ihtiyaç halinde kapatılacak.

Trafiğe kapalı olan caddeler; Mecidiyeköy Ortaklar'dan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi ve Abdulhak Hamit Caddesi.

Yolcuzade İskender Caddesinden gelen akım, Şişhane Meydan'dan Okçu Musa Caddesi, Bankalar Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Ayrıca, miting alanındaki Taksim İlkyardım ve Alman hastanelerine gelen ambulans ve hastalar Karaköy Firuzağa yönünü kullanacak.

Bu haber 3039 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı
Gündem

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadeler CHP lideri Özgür Özel'i işaret etti. Özel adına ait olduğu iddia edilen telefondan Yalım'a gönderilen işe alım listeleri ve para trafiğine ilişkin mesajların ardından; Mansur Yavaş'ı övme yönündeki bir mesaj da dosyaya girdi.

Habervitrini15022 Görüntüleme
Fethiye'de Meyhane Açılışında Dua Eden Emekli İmam, beddua etti
Gündem
#Yaşam#Muğla#Gündem

Fethiye'de Meyhane Açılışında Dua Eden Emekli İmam, beddua etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir tavernanın açılışında dua etmesi sonrası eleştirilere maruz kalan emekli din görevlisi Ferhat Taşkın, yaşananlardan ötürü üzüntüsünü dile getirdi. Taşkın, durumu öngörebilseydi törene iştirak etmeyeceğini ve kendisine yönelik hakaretlerden dolayı mağdur olduğunu ifade etti.

Habervitrini14500 Görüntüleme
Mansur Yavaş Hakkında 5 Yeni Soruşturma Talebi
Gündem

Mansur Yavaş Hakkında 5 Yeni Soruşturma Talebi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye görevlileri hakkında 'ihaleye fesat karıştırma', 'görevi kötüye kullanma' ve 'resmi belgede sahtecilik' gibi çeşitli suçlamalarla soruşturma izni talep edildiği ortaya çıktı. Denetim raporları ve müfettiş incelemeleri, belediyenin ihale süreçleri, ASKİ uygulamaları ve EGO reklam alanları gibi konulardaki iddiaları mercek altına alıyor.

Habervitrini11483 Görüntüleme
Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu
Gündem

Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu

Yolsuzluk tahkikatı kapsamında tutuklanan ve sonrasında CHP'den ilişiği kesilen Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, itirafçı olmaya karar vererek telefonunun şifresini adli makamlarla paylaştı. Yalım'ın telefonundan çıkan yazışmalar, parti içi delege pazarlıkları ve para transferlerine ilişkin ciddi iddiaları gündeme taşıdı.

Habervitrini11178 Görüntüleme