Gündem
  • 4.10.2008 01:30

İSTANBUL'DA 3 DAKİKADA BÜTÜN HAYAT FELÇ OLDU!..

EROL CESUR
İSTANBUL - İstanbul'da 3 dakika süren sağanak yağış sonrası kanalizasyonlar taştı, caddeler sular altında kaldı, birçok evi ve iş yerini su bastı, trafikte seyreden araçlar ise yolda mahsur kaldı.
Sonbaharın gelmesiyle yurdu etkisi altına alan sağanak yağmur hayatı olumsuz yönde etkiyemeye devam ediyor. Gece yarısı İstanbul'da biranda bastıran yağmur, 3 dakikada hayatı felç etti. Yağmurun ardından kanalizasyonlar taştı, caddeler sular altında kaldı. Göle dönen yollarda birçok araç mahsur kalırken, sürücülerin imdadına itfaiye ve kurtarıcılar yetişti.
Taşan kanalizasyon suları çok sayıda evde su baskınlarına sebep oldu. Üsküdar Çengelköy Yavuztürk Mahallesi Karadeniz Caddesi Ayvacık sokakta 6 aydır tamamlanmayan kanalizasyon çalışması sokak içersindeki 3 evi sular altında bıraktı. Evini su basan hasta bir kişi evinde mahsur kaldı. Mahalle sakinlerinden Murat Ördek "Sokak içindeki çalışmalar yokken evimizi su basmıyordu ama her tarafı kazdılar. 6 aydır çalışmalar bitmiyor ve bir ay içinde 3 kez evimizi su bastı" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER