Asayiş
  • 20.9.2019 21:21

İstanbul'da aile katliamı!.. Anne ve baba ve kardeşlerini öldürdü

İstanbul Arnavutköy'de bir kişi anne, baba ve iki kardeşini öldürdü. Zanlı, Kocaeli Darıca'da olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.

Son dakika... İstanbulda katliam Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü

Arnavutköy’de üvey babasını, annesini ve kardeşlerini silahla vurarak öldüren şahıs, Kocaeli’de yakalandı.

Olay, dün gece saatlerinde Arnavutköy Anadolu Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde bulunan bir evde yaşandı. İddiaya göre, 23 yaşındaki Veysel A., gece saatlerinde eve gelerek üvey babası Kadir Açıkalın (42), annesi Kader A. (42) ve kardeşi Serkan A'yı (26) silahla, küçük kardeşi Nazlıcan A.'yı (9) ise bıçakla öldürüp olay yerinden kaçtı.

Arnavutköy’de üvey babasını, annesini ve kardeşlerini silahla vurarak öldüren şahıs, Kocaeli’de yakalandı. ile ilgili görsel sonucu

Aileden haber alamayan komşuları, bugün durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine akşam saat 18.00 sıralarında olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde aile fertlerinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Evin çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, çevredekileri uzaklaştırarak cesetler üzerinde incelemelerde bulundu.

Arnavutköy'de bir evde dehşet: 4 ölü

İZMİT'TE YAKALANDI

Üvey babasını, annesini ve iki kardeşini öldürdükten sonra kaçan Veysel A. ise, yapılan çalışmalar sonucu Kocaeli'de yakalandı. Gözaltına alınan Veysal A. polis merkezine götürüldü.
 
Arnavutköy’de üvey babasını, annesini ve kardeşlerini silahla vurarak öldüren şahıs, Kocaeli’de yakalandı. ile ilgili görsel sonucu
 
Öte yandan cenazeler ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kocaeli’de yakalanan şüphelinin ilk ifadesinde kredi borcu nedeniyle çıkan tartışma sonucu ailesini katlettiğini söylediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 21.9.2019 00:38

İLGİLİ HABERLER