Asayiş
  • 1.2.2016 13:48

İstanbul'da asansör faciası, 3 işçi öldü

İstanbulda asansör faciası

Edinilen bilgilere göre olay, Bahçeşehir'de özel bir firmaya ait lüks konut inşaatında yaşandı. İşçilerin inşaata malzeme taşımasını sağlayan yük asansörü, bilinmeyen bir nedenle 24. kattan aşağı düştü. Yere çakılan asansörde bulunan 3 işçi feci şekilde hayatını kaybetti. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Olay yerine savcının gelmesi bekleniyor.

ÖLEN İŞÇİLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Esenyurt'ta lüks konut inşaatında yaşanan asansör faciasında hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri belli oldu.

Bahçeşehir'de özel bir firmaya ait inşaatta yük asansörünün yere çakılmasıyla yaşanan kazada hayatını kaybeden işçilerin Yasin Bakır, Şükrü Yaşar, Osman Yardımcı olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının inşaattaki çalışmaları sürüyor.

İşte 3 işçiye mezar olan o asansör!

Esenyurt'ta 3 işçiye mezar olan asansör, böyle görüntülendi.

İşte 3 işçiye mezar olan o asansör!

Esenyurt Bahçeşehir'de lüks bir konut inşaatında yaşanan asansör faciasında 3 işçi hayatını kaybetti. İşçilere mezar olan o asansör, olaydan kısa bir süre sonra böyle görüntülendi. İşçilerin yere çakılan asansördeki cansız bedenleri, cep telefonu kamerasına yansıdı.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Esenyurt’ta 3 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili 1’i inşaat şantiye şefi, 3’ü iş güvenliği uzmanı olmak üzere toplam 4 kişi gözaltına alındı. 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:25

İLGİLİ HABERLER