Asayiş
  • 18.10.2005 00:13

İSTANBUL'DA BİR LİSE ÖĞRENCİSİ OKULUNUN ÖNÜNDEN KAÇIRILDI...

ABDULLAH ARVAS
İSTANBUL (İHA) - Kadıköy'de lise öğrencisi bir genç, okuluna girerken kimliği belirsiz 2 kişi tarafından, bir otomobile bindirilerek kaçırıldı.

Kaçırılma olayına anlam veremeyen acılı aile, çocuklarının bir an önce bulunmasını istedi.

 
Edinilen bilgilere göre, Haydarpaşa Anadolu Teknik Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ufuk Kılıç, sabah saatlerinde okula gitmek üzere evinden çıktı. Okulun kapısına gelen Kılıç, saat 08.30 sıralarında, kapıda bekleyen ve plakası alınamayan Şahin marka bir otomobilden inen 2 kişi tarafından zorla araca bindirildi. Otomobil hızla olay yerinden uzaklaşırken, olayı gören Kılıç'ın bir arkadaşı durumu polise bildirdi. 5 kardeşin en küçüğü olan Ufuk Kılıç'ın, Maltepe Öğretmenevi Müdürü ve 29 yıllık öğretmen olan babası Yılmaz Kılıç, kaçırılma olayına bir anlam veremediğini söyleyerek, "Olayla ilgili şüphelendiğimiz kimse yok. Bize herhangi bir telefon da gelmedi. Oğlumuz kavgacı bir insan değildir. Eğer kaçıranların bir talebi varsa gelsin bizle görüşsün. Onu bir an önce bıraksınlar" dedi.


Gözü yaşlı anne Tülin Kılıç da oğlunu serbest bırakmalarını isteyerek, "Oğlumdan ne istiyorlar anlamıyorum. Bizim kimseyle bir problemimiz yok. Bir an önce oğlumuza kavuşmayı istiyoruz" diye konuştu.


Polise başvuruda bulunan aile, çocuklarından mutlu haber beklerken, Ufuk Kılıç'ın kardeşleri de, resmine bakarak, sağ salim dönmesi için dua ediyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER