Asayiş
  • 22.3.2021 15:39

İstanbul'da çekiçli vahşet!

İstanbul Tuzla’da, kan donduran bir vahşet yaşandı. Folyoya sarılı halde cesedi bulanan 42 yaşındaki Rafet Nazlı’nın, çekiçle başına vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 7 gün önce öldürülüp; Çöp poşeti, folyo, muşamba ve çuvalla sarılan cesedin, koku yapmasın diye 7 kat sarıldığı anlaşıldı. İşte tüyler ürperten olayın son dakika detayları...

Son dakika: Korkunç olay İstanbul Tuzla'da yaşandı...Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ertesi gün 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Rafet Nazlı bir dönem ev arkadaşlığı yaptığı tespit edilen şüpheli Kazım Y. (49) 'nin emniyete cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. İlk ifadesinde; "Beni borç batağına sürükledi, uyuşturucuya alıştırdı. Olay günü tartıştık" dediği ileri sürüldü. Şüphelinin öldürdüğü Rafet Nazlı'nın cep telefonu ile Nazlı'nın arkadaşlarını arayıp "Uyuşturucudan yakalandım, bana ancak Kazım yardım eder avukat bulacak" diyerek 4 bin lira para aldığı da tespit edildi.

Tuzla İstasyon Mahallesi Sevenler Sokak'ta bir evde geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Rafet Nazlı'nın bir arkadaşı onun evine 10 gün önce bıraktığı eşyalarını almak için gitti. Zili çaldı uzun süre açan olmayınca çilingir çağırıp, kapıyı açtırdı. İçeri girdiğinde bir koku ile karşılaştı. Hemen durumu polise bildirdi.

HAYVAN CESEDİ ZANNEDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kanepenin üzerinde çuvala benzer bir şey gördü. Ekipler ilk çuvalın büyüklüğünden önce hayvan cesedi de olabileceğini değerlendirdi. Çuvalın açılmasıyla kan donduran gerçek ortaya çıktı.

7 GÜN ÖNCE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Çuval, çöp poşeti, folyo kilim gibi 7 kat malzemeyle sarılı halde bulunan cesedin Rafet Nazlı'ya ait olduğu tespit edildi. Cinayet Büro Dedektifleri yaptıkları incelemede cesedin baş kısmında 4 adet çekiç izine rastladı. Yaklaşık 7 gün önce çekiçle öldürüldüğü öğrenilen Rafet Nazlı'nın katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatan Cinayet Büro ekipleri önce Nazlı'nın tanıdıkları ile görüştü, ardından bölgede bulunan kamera kayıtlarını inceledi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2021 15:48

İLGİLİ HABERLER