Spor
  • 29.9.2008 03:09

İSTANBUL'DA KAYBOLAN JOSİCO MAÇA ZAR ZOR YETİŞTİ

İspanyol oyuncu evinden aracıyla ayrıldı ama henüz tam olarak öğrenemediği Türkçesiyle vatandaşlardan destek almaya çalışsa da yolu bulamadı. Fikirtepe’de aracını terkederek, stada taksiyle ulaştı.
FENERBAHÇE’nin İspanyol oyuncularından Josico, Türkçe öğrenme isteği ve kendisine olan güveni nedeniyle İstanbul’da kayboldu. Sarı lacivertli takıma geldiği günden beri Türkçe öğrenmek için büyük çaba sarfeden Josico, futbolcu arkadaşları, malzemeciler ve sağlık ekibiyle sürekli Türkçe kelimelerle anlaşmaya çalışıyor.
Türkçe öğrenmekte bir hayli kararlı olan Josico’nun bu çabası yüzünden başına gelmeyen de kalmadı. Geçen hafta İstanbul’da oynanan Gençlerbirliği maçı öncesi şoförünü arayarak, "Şükrü Saracoğlu Stadı’na ben kendim gitmek istiyorum. Bunu başarabilirim ve deneyeceğim" diyerek yola çıkan Josico, Milenyum Park’taki evinden ayrıldıktan sonra stadı bulamadı.
Arabayla otoyolda tur atan ancak stada bir türlü ulaşamayan Josico, yolda vatandaşlardan destek alsa da bir türlü stadı bulamadı.
Taksiyle döndü
Kafası iyice karışan ve panikleyen Josico’nun, aracını yolun sağına çekerek tercümanı telefonla aradığı ve yardım istediği öğrenildi. Tercüman da Josico’ya telefonu bir taksiciye vermesini istedikten sonra İspanyol oyuncunun Fikirtepe’de olduğunu öğrendi. Bunun üzerine tercüman Josico’dan bir taksiye binerek stada gelmesini istedi ve İspanyol futbolcu maceralı bir yolculuğun ardından taksiyle stada ulaştı. Bu durum diğer futbolcular arasında ise esprilere neden oldu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER