Gündem
  • 15.9.2014 09:59

İstanbul'da korkulan olmadı

İstanbul'da bugün okulların açılması nedeniyle trafikte yoğunluk bekleniyordu. Ancak alınan önlemlerde etkisini gösterdi. İstanbul'da bu sabah trafik, bazı mevkiilerdeki sıkışıklık hariç oldukça akıcıydı.

Yeni eğitim-öğretim sezonunun açıldığı ilk günde İstanbul trafiği havadan görüntülendi.
 

İstanbul'da sabah erken saatlerde zaman zaman yoğunluk yaşanırken, ana arterlerin ise boş olduğu görüldü. Görüntülerde Boğaz köprüsü girişinde zaman zaman yoğunluk yaşandığı da dikkat çekti. Anadolu’dan Avrupa’ya geçişte ise sadece Altunizade’de köprüye giden yolda trafiğin yoğunlaştığı görüntülendi.
Öte yandan, yetkililerin 'toplu taşıma araçları kullanma' uyarısını dikkate almasıyla metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu.

Okul trafiği yoğunluk haritasına böyle yansıdı

Okul trafiği yoğunluk haritasına böyle yansıdı

2014 - 2015 yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla binlerce öğrenci için ders zili çaldı. Binlerce okul servis aracının trafiğe katılmasıyla sabah saatlerinde İstanbul trafiğinde bazı noktalarda yoğunluk yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası’na yansıyan görüntülerde Boğaziçi Köprüsü’nde yoğunluk yaşanırken, diğer bölgelerin ise akıcı olduğu görüldü. 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:48

İLGİLİ HABERLER