Asayiş
  • 28.4.2022 12:14

İstanbul'da teröristler 5 kilogram bombayla yakalandı

Bakan Soylu duyurdu! İstanbul'da terör hücresi çökertildi: 5 kg patlayıcı ele geçirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Sancaktepe'de bir terör hücresinin çökertildiğini duyurdu. 3 teröristin gözaltına alındığını belirten Bakan Soylu, patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirildiğini ifade etti. Öte yandan eylem hazırlığındaki teröristlerin kimlikleri de belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

 İstanbul Sancaktepe'de bir terör hücresi, Terörle Mücadele (TEM) birimlerinin başarılı operasyonuyla çökertildi. Eylem hazırlığındaki 3 teröristin gözaltına alındığı operasyonda, patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) bomba koyan kadın terörist B.Y.'nin (27) İstanbul Emniyeti tarafından yakalandığını duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün bir başarılı operasyonunu daha açıkladı.

5 KİLOGRAM PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

Süleyman Soylu resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul Sancaktepe'de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG Hücre Evi'nde üç teröristi yakalayan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Birimleri; patlamaya hazır beş kilogram patlayıcı, bomba düzenekleri ve bir çok mühimmat ele geçirdi. Allah, İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Devimci Komünarlar Partisi / Birleşik Özgürlük Güçleri (DKP-BÖG) terör örgütüne akşam saat 21.45 sıralarında düzenlenen operasyonda H.T., C.P. ve O.A. isimli üç teröristin bomba hazırlarken suçüstü yakalandıkları ve operasyonda beş kilogram patlayıcı madde ile bomba düzeneklerinin ele geçirildiği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 28.4.2022 12:16

İLGİLİ HABERLER