Asayiş
  • 23.12.2006 00:04

İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU SİPARİŞİ VEREN ÜNLÜ MANKEN VE SİNEMA OYUNCULARI GÖZALTINA ALINDI

ADNAN SULAR
İSTANBUL - Narkotik Polisi tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, tiyatro ve sinema oyuncuları ile bazı ünlü sanatçıların çocuklarının da aralarında bulunduğu 53 kişi gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, Norkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 4 sokak satıcısının cep telefonlarını gözaltında iken kapattırmayan polis, bu kişilerden uyuşturucu temin etmek isteyen kişilerin kimliklerini tespit etmek için bir süre bekledi.

Gelen aramalar üzerine sokak satıcılarından uyuşturucu isteyen kişilerin kimlikleri tek tek tespit edildi. Tespitlerde sokak tacirlerinden uyuşturucu satın almak için, sinema ve tiyatro oyuncuları, akademisyenler ve bazı tanınmış ünlü sanatçıların çocuklarının da aradığı belirlendi. Bunun üzerine adı geçen kişiler tek tek gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Gözaltına alınanlar zanlıların ifadeleri alındıktan sonra ilgili adliyelere sevk edildikleri bildirildi.


Levent, Etiler ve Caddebostan'da gözaltına alınan şahısların, sokak satıcılarını ağırlıklı olarak kokain maddesini temin etmek için aradıkları belirlendi. Gözaltına alınanlar arasında bir şirketin pazarlama müdürünün de yer aldığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:23

İLGİLİ HABERLER