Yaşam
  • 5.5.2013 17:44

İstanbul'dan sonra Dubai'yi de 2 saat bekletti!:.

Türkiye’deki konserinin ardından Dubai’de sahne alan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber burada da sahneye 2 saat geç çıkarak hayranları tarafından büyük tepki topladı.
Kendisini dinlemek için Dubai’deki ünlü 7he Sevens Stadyumu’nu dolduran binlerce hayranını 2 saat bekleterek tüm şevklerini kıran Bieber’a karşı tepkilerini ortaya koyan hayranlarının stadyumu ’yuh’ sesleriyle inlettikleri kaydedildi. Kanadalı ünlü şarkıcının sahneye bir türlü çıkmaması sonucunda gelişen tepkilerin sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden de yankı bulduğu belirtildi. Chris Birks isimli bir hayranı tarafından atılan bir tweette, ’Bieber’ın Dubai’de olduğuna dair bir işaret var mı? Bu bir okul gecesi Justin, biraz saygın yok mu? Hayranların 4 saatten fazla bir süredir burada bekliyor’ ifadelerinin yer aldığı belirtildi. Fakat Justin Bieber’ın sahneye çıkmasıyla stadyumdaki tepki selinin birden sevgi seline döndüğü bildirildi. 7he Stadyumu’nda toplanan 15 bin kişilik hayran kitlesinin karşısına çıkan Kanadalı ünlü şarkıcı hayranlarına, ’Dubai, Sizi seviyorum!’ diye seslenmeyi de ihmal etmedi. Birleşik Arap Emirlikleri’nin ’kandoora’ ismi verilen milli erkek giysisi giymiş bir dansçı eşliğinde sahneye çıkan Bieber’ın oldukça alkış topladığı kaydedildi.
Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden paylaşılan konser alanına ait fotoğraflardaki kalabalık dikkat çekti. Turneye çıkacağının açıklanmasının ardından büyük bir heyecanla beklenen Bieber’ın Cumartesi günü gerçekleşen konseri için biletlerin aylar öncesinden tükendiği belirtildi. Arap ülkelerinde de bir hayli hayranı olan 19 yaşındaki şarkıcının, Türkiye’deki konseri sırasında ezan okunması üzerine 2 defa konserine ara vermesi de Müslüman çevrelerce takdir toplamıştı.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER