Gündem
  • 31.3.2020 21:56

İstanbul'u yönet(e)meyen İmamoğlu, Erdoğan'a akıl vermeye kalktı

Dünyada ve Türkiye'de can alan koronavirüse karşı alınan tedbirlere kulak asmayıp en işlek meydanlarda reklam için kandil simidi dağıtarak vatandaşların canını tehlikeye atan İmamoğlu, çok sayıda İETT seferlerini de iptal ederek virüsün yayılmasına davetiye çıkardı. Tüm bunları kendi yapmamışcasına tavırlar sergileyen İmamoğlu, milli dayanışma kampanyası eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a akıl vermeye kalktı.

Seçim öncesi 'her şey güzel olacak' vaadinde bulunan göz boyayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koltuğa oturur oturmaz Avrupa bankalarından kredi çekti. İmamoğlu, tepki çeken bu tavrıyla, Türkiye'nin IMF'den para alması gerektiğini söyleyen partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu akıllara getirmiştir.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın programına konuk olan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de 168 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgınına karşı başlattığı milli dayanışma kampanyasını eleştirdi.

İmamoğlu, "Biz ne duyduk: 'Biz bize yeteriz.' E hayırlı olsun. Ne diyeyim? Hayırlı olsun ama inanın hayırlı olan o değil. Hayırlı olan şu anda Türkiye'nin yedek akçelerini, en kötü gün için tutulan fonlarını Türkiye'ye açıp bu zor günleri atlatmamıza yönelik en az 2 yıllık ekonomik bir modeli oluşturmaktır" dedi.

Virüsün dağılmasına davetiye çıkarmıştı

İstanbul'a ve İstanbullulara hizmet etmek yerine kendini şovlara veren CHP’li Ekrem İmamoğlu, yönetimini elinde bulundurduğu İBB ile koronavirüsün kol gezdiği bu dönemde reklam yapmak adına kandil simidi dağıtarak virüsün yayılmasına davetiye çıkarmıştı.

Bununla da yetinmeyen İmamoğlu, çok İETT seferlerini de iptal etmişti.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2020 20:44

İLGİLİ HABERLER