Asayiş
  • 6.5.2004 02:14

İSTANBUL'UN ORTASINDA TECAVÜZE UĞRAYAN KADIN AVUKAT YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

Evinin otoparkından kaçırılıp tecavüze uğrayan avukat, 3 saldırganı fotoğraflarından teşhis etti. Polis, kimlikleri belirlenen tecavüzcüleri arıyor.

KADIKÖY’de bürosundan çıkıp evine giden avukat A.Ç.A’yı otomobiliyle birlikte kaçırıp Şile yolu üzerindeki ormanlık arazide tecavüz eden üç tecavüzcünün kimlikleri belirlendi. A.Ç.A’nın sabıkalılar dosyasındaki fotoğraflarından teşhis ettiği saldırganların tecavüzden önce bir büfeden içki aldıkları, Kozyatağı’nda ve Kazasker’de bulunan iki bankadan avukata kredi kartlarıyla para çektirdikleri de ortaya çıktı. Polis, saldırganları yakalamak için operasyonlarını aralıksız sürdürürken, avukatın terk edilmiş olarak bulunan otomobilinde yapılan incelemede A.Ç.A’nın teşhis ettiği üç kişinin parmak izlerinin olduğu belirtildi.

Camını kırdılar

Kadıköy’de 30 Nisan’da meydana gelen olayda otomobiliyle evinin otoparkına giren Avukat A.Ç.A’nın aracına yaklaşan üç kişi, sürücü kapısının camını kırdı. Saldırganların ikisi arka koltuğa ittikleri avukatın yanına, diğeri ise direksiyona geçti. A.Ç.A’nın polisteki ifadesine göre olay şöyle gelişti: Saldırganlar, genç kadının başını otomobilin tabanına doğru bastırarak nereye gittiğini görmesini engellerken, sırayla Kozyatağı ve Kazasker semtlerindeki ATM’lerden zorla para çektirdiler. Daha sonra A.Ç.A’yı tekrar otomobile bindiren saldırganlar Kozyatağı O-2 Karayolu girişinde bir büfeden içki alıp Şile’ye doğru hareket ettiler.

Korkunç dakikalar

Çekmeköy tabelası geçildikten bir süre sonra aracı yolun sağındaki ağaçların arasına çeken saldırganlar, burada genç kadına sırayla sekiz kez tecavüz ettiler. Sürekli ölüm tehditleri savuran saldırganlar daha sonra tekrar otomobile binerek genç kadını Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi üzerinde araçtan indirip kaçtılar. A.Ç.A’ya ait otomobil sabaha karşı Çağlayan’da terk edilmiş halde bulundu. 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:09

İLGİLİ HABERLER