Gündem
  • 25.4.2017 10:07

İşte 5 günlük hava durumu raporu

İstanbul'da bugün hava durumu nasıl olacak? Yapılan son değerlendirmelere göre; iç kesimlerin yüksekleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da bugün havanın ise az bulutlu geçeceği bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile güneybatı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerin yüksekleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

İL İL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI : Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, Göller yöresi ve İç Anadolu'nun kuzey ve batısında orta şiddette zirai don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai üreticilerimiz olmak üzere dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 20°C
Az bulutlu

ÇANAKKALE °C, 20°C
Az bulutlu

ISTANBUL °C, 17°C
Az bulutlu

KIRKLARELI °C, 19°C
Az bulutlu

EGE
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 16°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

IZMIR °C, 22°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

MANISA °C, 23°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 21°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

AKDENİZ
Az bulutlu zamanla batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde göller yöresinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA °C, 26°C
Az bulutlu

ANTALYA °C, 23°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

HATAY °C, 25°C
Az bulutlu

ISPARTA °C, 19°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte kuzeybatı kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 15°C
Az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 16°C
Az bulutlu

NİĞDE °C, 16°C
Az bulutlu

YOZGAT °C, 13°C
Az bulutlu

BATI KARADENİZ
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN °C, 18°C
Az bulutlu

BOLU °C, 15°C
Az bulutlu

DÜZCE °C, 19°C
Az bulutlu

ZONGULDAK °C, 15°C
Az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı hadisesi bekleniyor.

AMASYA °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

ARTVİN °C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimleri yer yer karla karışık yağmurlu

SAMSUN °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu, Ardahan çevrelerinin parçalı ve çok bulutlu karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 9°C
Az bulutlu

IĞDIR °C, 19°C
Az bulutlu

KARS °C, 9°C
Az bulutlu

MALATYA °C, 17°C
Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN °C, 20°C
Parçalı bulutlu

DIYARBAKIR °C, 19°C
Parçalı bulutlu

GAZIANTEP °C, 21°C
Parçalı bulutlu

SIIRT °C, 20°C
Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu yağmurlu; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu sabah saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle 6 (50km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz'de 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatı, doğusu kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zamanla kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2017 10:09

İLGİLİ HABERLER