Gündem
  • 22.3.2020 10:13

İşte 65 yaş üstü spor adamları

65 YAŞ VE ÜSTÜ SPOR ADAMLARI
 
İçişleri Bakanlığı, 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin sokağa çıkmalarına sınırlandırma getirildiğini açıkladı. Peki bu sınırlandırma, spor dünyasında hangi isimleri etkileyecek? İşte o isimler...
 
 NİHAT ÖZDEMİR - 69 YAŞINDA
 
TFF Başkanı Nihat Özdemir, liglerin ertelenmesinin ardından özellikle yeniden planlamanın yapılacağı dönemde sokağa çıkma yasağı ile karşı karşıya geldi. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, 26 Mart tarihinde bir araya gelerek yol haritasını belirleyecekti.
 
 
MEHMET SEPİL - 65 YAŞINDA
 
15 gün önce 65 yaşına giren Göztepe ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Türk futbolunda sezonun gidişatının belirleneceği kritik günlerde evden çıkamayacak ve tüm görüşmelerde video konferans üzerinden yer alacak.
 
 
FATİH TERİM - 66 YAŞINDA
 
Galatasaray'da koronavirüs tehlikesi sonrasında liglerin devam ettirilmesine en büyük tepkilerden birini veren teknik direktör Fatih Terim de, 65 yaş yasağına takılarak evinde kalacak. Sarı-kırmızılılar, ilk etapta 30 Mart tarihinde devam etmesini planladığı idmanlara başlaması durumunda, deneyimli hocasından da ayrı kalabilir.
 
 
MUSTAFA CENGİZ - 70 YAŞINDA
 
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de evinden çıkamayacak isimler arasında yer alıyor. Eğer sokağa çıkma yasağı devam ederse, Galatasaray Başkanı ay başında yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında da yer alamayacak.
 
 
 A Milli Takım Teknik Direktörü 67 yaşındaki Şenol Güneş de, İçişleri Bakanlığının genelgesi sonrasında evinden çıkamayacak isimler arasında yer aldı. İşte spor dünyasında "evden çıkma yasağı"ndan etkilenecek isimler...
 
 
ZEKERİYA ALP - 72 YAŞINDA
 
 
AZİZ YILDIRIM - 67 YAŞINDA
 
 
ABDURRAHİM ALBAYRAK - 65 YAŞINDA
 
 
VEFA KÜÇÜK - 77 YAŞINDA
 
 
FARUK SÜREN - 74 YAŞINDA
 
 
BURHAN KARAÇAM - 71 YAŞINDA
 
 
ŞENES ERZİK - 77 YAŞINDA
 
 
DURSUN ÖZBEK - 70 YAŞINDA
 
 
MUSTAFA DENİZLİ - 70 YAŞINDA
 
 
DUYGUN YARSUVAT - 82 YAŞINDA
 
 
ÖMER CANSEVER - 66 YAŞINDA
 
Güncellenme Tarihi : 22.3.2020 10:23

İLGİLİ HABERLER