Gündem
  • 29.10.2005 00:15

İŞTE ALİŞAN'IN SON HALİ: ZENCİ FUTBOLCU!..

'Cennet Mahallesi' adlı dizinin oyuncularından Alişan, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'e "Yaptıkları ortada! Farklı olan varsa, o da benim" sözleriyle meydan okudu.

'Delikanlı' dizileriyle oyunculuğa başlayan ve oyunculuk kariyerine 'Cennet Mahallesi' adlı komedi dizisiyle devam eden Alişan; Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'e meydan okudu. "Yaptıkları ortada! Farklı olan varsa, o da benim" diyen Alişan, rol aldığı dizide kendi sesini kullanan tek ismin kendisi olduğunu ve bu yönüyle diğer şarkıcı-oyunculardan ayrıldığını söylüyor.

RAKİPLERİM CESARET EDEMEZ
Cennet Mahallesi'nde her hafta kılıktan kılığa girerek izleyenleri şaşırtan ünlü sanatçı, 'gay şarkıcı', 'yaşlı adam' ve 'laz' gibi pek çok karakterlerle karşımıza çıkmıştı. Son olarak bunlara zenci futbolcu rolünü de ekleyen Alişan, kimsenin onun canladırdığı rolleri oynamaya cesaret edemeyeceğini, bu konuda mütevazı olmayacağını söyledi. Oynadığı dizi için pek çok farklı karakteri canlandıran Alişan, "Plastik makyajla yaşlı adam ve laz oldum. İki karakteri aynı anda oynadım. Daha önce gay kılığı vardı. Şimdi de zenci oldum. Bugüne kadar delikanlı dizilerinde oynadığım için en çok gay kılığına girmem konuşuldu." Canlandırdığı karakterlerin çok konuşulmasını başarısına bağlayan ünlü şarkıcı, "Şimdi Fenerbahçe'ye transfer olmuş bir futbolcuyu oynuyorum. Farklı karakterleri oynamak zor. Benim yaptıklarıma benim dalımdaki kimse cesaret edemez" diyor.

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:47

İLGİLİ HABERLER