İŞTE ALMANYA'NIN İLK KADIN BAŞBAKANI MERKEL'E BENZEYEN 'AYICIK'!..

1 dk okuma
İŞTE ALMANYA'NIN İLK KADIN BAŞBAKANI MERKEL'E BENZEYEN 'AYICIK'!..

Hızlı Özet

Oyuncak firmaları daha önce pek çok lideri değişik kılıklara sokmuştu... Fakat hiçbirinin başına Almanya'nın başbakanı Angela Merkel'in başına gelen gelmedi! İşte o 'ayıcık'ın fotoğrafları...

Oyuncak firmaları daha önce ABD Başkanı George W. Bush'tan eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'e kadar pek çok lideri değişik kılıklara sokmuştu... Fakat hiçbirinin başına Almanya'nın çiçeği burnundaki başbakanı Angela Merkel'in başına gelen gelmedi!


Sabah'ın haberine göre, ünlü oyuncak ayı firması Teddy Bear, Almanya'nın ilk kadın başbakanı Merkel'e benzeyen bir "ayıcık" modeli üretti.



Giyim tarzı ve saç stili ile medyanın eleştirilerine hedef olan Merkel modeli ayılardan sadece 614 tane, yani son meclisteki vekil sayısı kadar üretildi.



Şirket, pazartesi günü açıklanması beklenen Almanya kabinesinin yeni üyelerine benzeyen modellerin de üretileceğini belirtildi.

Bu haber 1904 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Filistinli Hristiyanlar : Amerikalı Evanjelistler durumlarını görmezden gelmeyi bırakmalı
Gündem

Filistinli Hristiyanlar : Amerikalı Evanjelistler durumlarını görmezden gelmeyi bırakmalı

Peder Munther Isaac, İsa Mesih'in öğretilerini incelerken ve yayarken, 2000 yıllık Hristiyan inancı ve uygulamasına dayanabilir. Ancak o, İsa'nın doğduğu ve öldürüldüğü yerlerin, yalnızca İsrailliler ve Filistinliler arasındaki süregelen çatışmalar nedeniyle değil, aynı zamanda bazı Hristiyan kardeşlerinin eylemleri nedeniyle de daha zor bir gelecekle karşı karşıya kalabileceğinden endişe ediyor.

Habervitrini10977 Görüntüleme
Trump'ı Prens Salman durdurdu
Gündem

Trump'ı Prens Salman durdurdu

Kaynaklara göre Suudi Arabistan veliaht prensi, Trump'ı İran'ın bombalama harekatına karşı uyardı.

Habervitrini9571 Görüntüleme
Trump, İran savaşına son verecek anlaşmanın yakın olduğunu işaret etti ve "saldırıyı iptal etmeyi" kabul etti.
Gündem

Trump, İran savaşına son verecek anlaşmanın yakın olduğunu işaret etti ve "saldırıyı iptal etmeyi" kabul etti.

Başkan Trump Cumartesi günü yaptığı açıklamada , savaşın sona ermesi için bir barış anlaşmasının yakın zamanda sağlanabileceğine işaret ettikten sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nin İran'a yönelik "saldırıyı iptal etmeyi" kabul ettiğini söyledi .

Habervitrini14298 Görüntüleme
Tel Aviv Şokta: İsrail ile ABD'nin bağları kopma noktasında
Gündem
#İran#İsrail#ABD

Tel Aviv Şokta: İsrail ile ABD'nin bağları kopma noktasında

ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’a yönelik planlanan askeri harekatı askıya alma kararının İsrail yönetimine önceden haber verilmediği ve Tel Aviv'in bu gelişmeyi sosyal medya aracılığıyla öğrendiği öne sürüldü. İsrailli bir yetkilinin, üst düzey komutanların durumu Trump’ın paylaşımından öğrendiğini belirterek saatlerce tam bir belirsizlik içinde kaldıklarını ifade ettiği bildirildi.

Habervitrini13267 Görüntüleme