Yaşam
  • 30.5.2006 12:18

İŞTE AŞKI İÇİN AİLESİNİ KATLEDEN CANAVAR KIZ

16 yaşındaki kız, babasını öldüren sevgilisine kan donduran bu cep telefonu mesajını çekti.

GÖRÜŞMESİNİ ENGELLEDİLER DİYE
ANKARA Batıkent'te önceki gün yaşanan katliam "Katil Doğanlar" filmini hatırlattı. 16 yaşındaki G.K. adlı genç kız, sevgilisi Kamil Bayındır'a; kendisiyle görüşmesini yasakladılar diye teker teker ailesini öldürttü. Bayındır cinayeti şöyle anlattı:

ABLASINI KENDİSİ ÖLDÜRDÜ
"SEVGİLİM anne ve ablası ile komşuya gitti. Anahtarla eve girdim. Babasını boğarak öldürdüm. Bu arada o 'Babamı hallettin mi? Yarım saate kalkıyoruz' diye bana mesaj çekti. Sonra da eve geldiler. Ben annesini öldürdüm, o da ablasını öldürdü. Abisini de o öldürecekti."

CİNAYETİ MESAJ ÇÖZDÜ
ZANLI Kamil Bayındır cep telefonunu cinayet evinde unutunca olay aydınlandı. Polis cinayeti, ablasını bizzat öldüren, anne ve babasını da sevgilisine öldürten G.K.'nin cep mesajından çözdü.


'Babamı halledince telefonumu çaldır'

Ankara'da sevgilisi G.K.'nin babasıyla annesini öldüren Kamil Bayındır "G. telefondan 'Babamı halledince çaldır' diye mesaj çekti" dedi.

Başkent'i şoke eden "aşk katliamı"nın arkasındaki sır perdesini, tüyler ürpertici SMS mesajı araladı. Polis, cinayeti, tüm ailesini öldürme planı yapan 16 yaşındaki lise öğrencisi G.K.'nin, 19 yaşındaki sevgilisi Kamil Bayındır'a gönderdiği, "Babamı hallettin mi" mesajıyla çözdü. Cinayetin işlendiği evde bulunan cep telefonundaki, "Biz yarım saate kadar kalkıyoruz. Babamı hallettin mi? Bana mesaj çekme, gizli telefondan çaldır" şeklindeki mesajı gören dedektifler, baba Kadir K. ile anne Fatma K.'yi soğukkanlılıkla öldüren Kamil Bayındır'a ulaştı. Liseli aşıklar, ifadelerinde korkunç planı ve cinayeti nasıl işlediklerini en ince ayrıntılarına kadar anlattı. Yenimahalle Anadolu Lisesi öğrencisi katil zanlısı Kamil Bayındır, ifadesinde, Şevket Evliyagil Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi G.K.ile bir yıldır çıktıklarını fakat ailesinin buna engel olmaya çalıştığını belirterek dehşet verici planı soğukkanlılıkla anlattı:

ABLASINI BIÇAKLADI
"G.K. babasını öldürmemi istedi ve evinin anahtarını verdi. Bir süre sonra babası geldi. Konuşmak istedim. Bana bağırıp, çağırdı, tekmeledi, kavga ettik. Ben de onu defalarca yumrukladım. Yere düştü, kemerimi çıkarıp, boğazını sıktım. Kemer koptu. Pişman oldum, kalp masajı yaptım ama kurtaramadım. Sonra ailenin diğer üyelerini bekledim."

ANNESİNİ ÖLDÜREMEDİ
Kamil Bayındır şöyle devam etti: "Bu sırada G.K.'den cep telefonuma 'Biz yarım saate kadar kalkıyoruz. Babamı hallettin mi? Bana mesaj çekme, gizli telefondan çaldır' diye mesaj geldi. Ben de 'tamam' diye cevap verdim. Yaklaşık yarımsaat sonra geldiler. Annesi Fatma K.'yi yatak odasına götürdüm. G. da bıçağını ablası Nilgün K.'ye saplamaya başladı. Yaşananları görmemesi için annesinin yüzünü yastıkla kapattım. Annesini bıçaklamasını istedim, bana 'Annemi öldüremem' deyince ben bıçakladım. Çıkan boğuşma sırasında ellerim kesildi. Sağlık ocağına gittim. G.K. evde kaldı. Abisi Hüseyin gelince onu kendisinin öldürmesini söyledim. Cep telefonumu ve anahtarları balkondaki soğan kabına sakladım." Geniş güvenlik önlemleri altında Nöbetçi Ankara Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan Kamil Bayındır ve G.K. tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Baba Kadir K. ve anne Fatma ile Nilgün K. dün Karşıyaka Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içerisinde toprağa verildi. 

 

 

Ağabeyi son anda kurtuldu

ÜÇ cesetle yalnız kalan G.K. saatlerce ağabeyi Hüseyin K.'yi bekledi. Gece eve gelen ağabeyine, "Gözlerini kapat sana bir sürprizim var" diyen G.K., öldürmek istediği ağabeyinin gözlerini kısa sürede açmasından dolayı amacına ulaşamadı. Babası, annesi ve kız kardeşini kanlar içerisinde gören Hüseyin K., hemen polise haber verdi. Eve gelen polis, önce ağabeyden şüphelendi. Sorguda Hüseyin K.'nin olayla ilgisi olmadığı anlaşılınca bu kez dikkatler kardeşine çevrildi. Evde arama yapan olay yeri inceleme ekipleri, katilin balkondaki soğan kabının içine sakladığı cep telefonu ile anahtarlığı buldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER