Yaşam
  • 21.5.2020 23:01

İşte Aslıhan Gürbüz'ün yeni hayatı

Şehrin gürültüsünden kaçıp doğaya sığınan Aslıhan Gürbüz, bir takipçisinin "Nerede yaşıyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.

Son olarak 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde 'Merve Aksak' karaterine hayat veren Aslıhan Gürbüz, ekranlara ara vermiş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'u terk etmişti.

İki tanesi bel fıtığı olmak üzere dört kez ameliyat geçiren oyuncu, tedavi sürecini tamamladı. Ardından kendine yeni bir hayat kuran Aslıhan Gürbüz, şehrin yoruculuğundan, trafikten uzaklaştı. Doğa ile iç içe yaşamaya başladı.

Yeni hayatından fotoğrafları sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Aslıhan Gürbüz "Nerede yaşıyorsunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

"En çok sorulan soru 'nerede yaşıyorsunuz?' Bir suyun kenarında, bir ağacın altında, bir ormanın içinde ya da ıssız olmaya yakın bir adada. Bu memleketin bir köşesinde, bir çoğunun önünden geçtiği, birçoğunun göremediği çokçalarının kıymetini bilmediği bir enlem ve boylamda yaşıyorum."

"Yeşili-maviyi, suyu-gökyüzünü, ağacı-çiçeği, kuşu-yosunu görmeyi çok seviyorum. Uyandığımda karşı evi değil bir ağacı görmeyi, evden çıkınca AVM'ye değil, patikaya uğramayı çok seviyorum."

"Yani doğayı çok seviyorum, neresi olduğu mühim değil, görüyor ve seviyorsan cennettesin. Koruyor ve saygı duyuyorsan cennetlik... Bu memleketin cennet gibi bir köşesinden herkese selamlar"

Güncellenme Tarihi : 22.5.2020 00:10

İLGİLİ HABERLER