Spor
  • 29.1.2018 00:59

İşte Aykut Kocaman'ın istediği transfer

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından hakeme tepki gösterdi. Kocaman ayrıca transferle ilgili de önemli açıklamalar yaptı..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig'de Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

''Gole kadarki bölüm A'dan Z'ye planladığımız gibi gitti. 2, 3 farklı öne geçme şansı yakaladık. Çok doğru oynadık. Ama buradaki en önemli şey, kendi takımımdaki durumu bir özetleyeyim öncelikle. Son derece üzgünüm öncelikle. Galibiyete yakın olduğumuz bir oyunu beraberlikle bitirmek zorunda kaldık. Golden sonra biraz daha bireyselleştiği bir bölüm oldu. 1-0'a kadar hemen hemen pozisyon vermediğimiz bir karşılaşma oynuyorduk. Golden sonra 2-0, 3-0'a da gidebilirdi. Bizi daha fazla moral bozucu bir duruma götürebilirdi. Daha sonra toparlanma ve beraberlik golünü bulup, galibiyet için çaba gösterdiğimiz bir maç oldu. Zor bir deplasman. Kendi durumumuza baktığımız zaman zorlukların katsayısı biraz daha artıyor.''

''Maçın hakemiyle ilgili de konuşmadan olmayacak. Çok net, Pereira'nın hemen hemen her maç... Gerçi orası bizi ilgilendirmiyor ama Pereira ve Kucka çok net kırmızı. Kendi kalitesinin altında bir maç yönetti. Ali Palabıyık'ın en büyük özelliği, zorlu ortamlarda hakemlik kuralları neyse onlara uymak. Ama bugün, ikinci yarıda tahmin ediyorum ilk yarıdaki taç pozisyonu oldu, ondan sonra her şey değişti. Kendi kalitesine yakışmadı. Türkiye'nin en önemli hakemlerinden. Kendini kontrol etmesini isterim.''

TRANSFER AÇIKLAMASI
"Bizim forvet sıkıntımız yok. Bizim arka tarafımızda problem var. Forvetten ziyade, çok net şekilde gözüküyor. Her şey 10 numara ve forvetten yana konuşuluyor, daha çok gol atacak sanıyor. Stopere mutlaka takviye yapmamız gerekiyor."

 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2018 23:47

İLGİLİ HABERLER