Spor
  • 11.6.2014 03:09

İşte Aysal - Mancini görüşmesinin detayı

Mali gerçekleri masaya koyup transfer bütçesini kısacaklarını belirten Aysal, 3 oyuncu alabileceklerini söyledi. Mancini ise yarına kadar gidecek ve gelecekler listesini verecek. Son görüşmede ‘devam’ ya da ‘ayrılık’ kararı çıkacak.
ŞİMDİLİK ‘zoraki’ nikah… Galatasaray’da dün gözler Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Roberto Mancini arasında gerçekleştirilen kritik zirvenin üzerindeydi.. Ve Les Ottomans Oteli’nde yapılan görüşme tam 3 saat sürdü...
Yeni sezon öncesinde, sözleşmesindeki madde gereği 15 Haziran’a kadar kontratını tek taraflı olarak feshetme hakkına sahip olan Mancini, Aysal karşısında bu hakkını kullanmayacağını belirten bir tavır sergiledi. İkili saat 10.45’te bir araya geldi.
İtalyan hoca, başkan Ünal Aysal’ın kulübün mali durumu hakkındaki itirafları ve kontratındaki maddeye karşın, ayrılık adına herhangi bir çıkışta bulunmayıp şartlara şimdilik (!) ayak uyduracağının sinyallerini verdi. Son karar ise, bugün veya yarın verilecek.

BAŞARI SÖZÜNÜ VERECEK Mi?

ÜNAL Aysal, dünkü zirvede kulübün sahip olduğu transfer bütçesini en ince ayrıntısına kadar İtalyan hocaya anlattı. Başkan Aysal, kadro maliyetini düşürerek transfer bütçesi yaratacaklarını belirtti.
Yüksek maliyetli bir futbolcu transferi adına ise yüksek bedelli bir oyuncu satışı yapmaları gerektiğinin altını çizdi ve 3 oyuncu takviyesi yapabileceklerini söyledi.
Başkan Ünal Aysal’ın bu acı itiraflarına karşın kendisine başka bir kulüpten, herhangi bir teklif olmadığı için şu anda Mancini de ayrılık ve kontrattaki fesih hakkını kullanmak adına bir çıkış yapmadı.
İtalyan teknik adamın, Aysal’ın istediği başarı sözünü çizilen bu tablonun ardından verip vermeyeceği ise iki gün içerisinde yapılacak olan ikinci görüşmeye kaldı.

AYSAL’A YENi RAPOR iLETECEK

ŞU an için Galatasaray, Roberto Mancini ile yola devam ediyor olsa da bu konu hakkında kesin bir ifade kullanılmıyor. Çünkü Mancini ve Aysal dünkü buluşma sonrası bir kez daha bir araya gelecek. İtalyan hoca yarın akşama kadar başkan Ünal Aysal’a değişen şartlar üzerine takımdan gönderilmesini istediği futbolcular ve alınmasını talep ettiği oyuncular hakkında geniş kapsamlı bir rapor da verecek.
Dün gerçekleşen zirvede  ikili ayrıca, genel konular ve Galatasaray’ın sorunları ile imkanlarını da tartıştı. Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Mancini’nin kesin olarak yola devam kararı alması ile bu ifadenin telaffuzu adına yapılacak ikinci görüşmenin büyük önem taşıdığı da ortaya çıkmış oldu.

Soruların cevabı haftaya kaldı

G.SARAY’da tüm yönetim kurulu üyelerinin merakla beklediği toplantı dün gerçekleşti. Yeni görevlendirme konusu rötar yaptı. Başkan Ünal Aysal’ın yönetim içinde görevlendirmeleri yeniden revize edeceği toplantıdan sonuç çıkmadı. Mancini görüşmesi ile güne hızlı bir giriş yapan Ünal Aysal, yönetim kurulu içindeki yeni görevlendirmeleri gelecek haftaya bıraktı. Futbol şubesi başta olmak üzere, basketbol, voleybol, alt yapı ve amatör şubelere yeniden yönetici atayacak olan Başkan Ünal Aysal, bu görev tebliğlerini büyük ihtimalle önümüzdeki salı günü gerçekleştirecek.

FLORYA’DA ARTIK ERDAL KESER OLACAK

GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yapılan görüşmede İtalyan teknik direktör Roberto Mancini’ye önümüzdeki sezon Futbol Takımı İdari Koordinatörlüğü görevine takımın eski kaptanlarından Erdal Keser’in getirildiğini ifade etti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER