Spor
  • 7.10.2005 05:10

İŞTE AZİZ YILDIRIM'I KIZDIRAN AÇIKLAMA!..

Fenerbahçe’nin başarılı ön liberosu Selçuk Şahin, Konyaspor maçındaki Nicolas Anelka’nın elle attığı golle ilgili olarak, “Şu anda tek gündem o oldu. Avrupa Birliği’nin bile önüne geçti.” açıklamasında bulundu.

Konunun artık kapanması gerektiğine değinen Selçuk, “Hakem hataları her yerde oluyor. Bizim aleyhimize de oldu, lehimize de. Futbolcular da yanlış yapıyor, hakemler de. Ancak, tüm gazetelerde birinci sayfadan verildi. Diğer takımların da tepkisi çok abartılı. Sanki ilk kez hata oluyor.” dedi.

F.Bahçeli futbolcular olarak böyle şeyleri normal karşıladıklarını anlatan Selçuk, başarılı maçlar çıkardıklarını, morallerinin de iyi olduğunu belirterek; olumsuz şeylerle önlerini kesmeye çalışsalar da bundan etkilenmeyeceklerini kaydetti.

PSV Eindhoven maçından sonra Konyaspor karşılaşmasına çok iyi konstantre olamadıklarının altını çizen Selçuk, “Kafa olarak, tam hazırlanamadık. Herkeste rehavet vardı. Ayrıca umduğumuzdan çok daha mücadeleci bir Konyaspor vardı sahada. İyi pas yaptılar, biz de baskı uygulayamadık. Takım oyununu gösteremedik; kopuk kopuk oynadık. 70 metre alanda ter döktük ki, bu orta saha için çok büyük bir yer. Daha yakın oynayabilseydik rakibe bu kadar pas imkanı tanımazdık. Yediğimiz golden sonra moral bozukluğu olurken, onların da güveni arttı. Attığımız golle de her şey düzeldi. Kötü oynadığımız bir maçtan üç puan çıkarmak önemli bir başarıydı.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Selçuk’un Fransız futbolcu Anelka’yla alakalı açıklamalarına kızarak; milli kampta bulunan oyuncusunu telefonla arayarak uyardığı öğrenildi. Yıldırım’ın ayrıca, yönetim kurulundaki mesai arkadaşlarına da, “Ona kim böyle açıklamalar yapması konusunda izin verdi. Nasıl oluyor da yasakladığımız bir olay hakkında bu tür sözler söyleyebiliyor. Kimse konuşmazken; ona ne oluyor?” sözlerini kullandığı bildirildi. Hatırlanacağı gibi Yıldırım, Anelka’nın golünden sonra her cepheden hakaret dolu sözler işitmelerine rağmen sessizliğini bozmayarak; herkesi de sıkı sıkı bu konuyla ilgili demeç vermekten kaçınmaları yönünde tembihlemişti.

/Vahap Söztutan - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER