Spor
  • 10.10.2008 02:53

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN YENİ TRANSFER GÖZDELERİ!..

Ara transferde takımdaki aksayan bölgelere takviye yapacak olan F.Bahçe'de, bu operasyon için müthiş bir bütçe ayrıldı. Yeni yıldızlar için kolları sıvayan başkan Aziz Yıldırım'ın ara transferde 25 milyon euro harcamayı göze aldığı öğrenildi.
25 milyon €
Süper bir kadro kurmaya kararlı olan başkan Yıldırım, para musluklarını bu kez sonuna kadar açacak.
Normal transfer sezonunda camianın arzuladığı isimleri alamamakla eleştirilen sarılacivertli yönetim, devre arasında kadroyu güçlendirmek için dev bir bütçe hazırladı. Başkan Yıldırım'ın para musluklarını sonuna kadar açacağı öğrenilirken, ayrılan paranın ise 25 milyon euro olduğu belirtiliyor. Kan kaybeden F.Bahçe'yi yeniden ayağa kaldırmaya kararlı
olan Yıldırım'ın, "Tarihin en iyi kadrosunu kuracağım" sözü verdiği ifade ediliyor..
3 yerli alınacak
Listenin başındaki Kayserisporlu M.Topuz, Turgay ve Ali Turan ile Bursa'nın 18'lik golcüsü Sercan'dan en az 2 ya da 3'ünün transfer edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Gurbetçiler Udinese'li Gökhan İnler ve Sochaux'lu Mevlüt'ün de sarı-lacivertli renklere katılması planlanıyor. Mallorca'lı Arango, Valencia'lı Morientes, Juventus'lu ön libero Tiago, A. Madrid'li Maniche ve Antepli Tabata da de listenin diğer süperleri. Bu isimlerden 2'sinin F.Bahçeli yapılması düşünülüyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER