Spor
  • 14.8.2009 03:17

İŞTE BAŞBAKAN'IN EN BEĞENDİĞİ FUTBOLCULAR...

Başkan Aziz Yıldırım'ın iyi işler yaptığı belirten Erdoğan, "Yapılacak transferle defanstakı problem çözülür. Takım da aslında tam olarak hazır değil. Semih'i, Mehmet Topuz'u ve Arda Turan'ı çok beğeniyorum" ifadesini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin iyi bir takım kurduğunu ancak tam olarak hazır olmadığını söyledi. Sarı- Lacivertli ekibin savunmasında sıkıntı olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Yapılacak transferle bu problem çözülür. Başkan Aziz Yıldırım iyi işler yapıyor. Türk futbolunun ileri gitmesi için çalışıyor" ifadesini kullandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin Avrupa'yı hedeflemesi gerektiğini de söyledi.

SINIRSIZ YABANCIYA KARŞIYIM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Semih Şentürk'ü, Mehmet Topuz'u ve Arda Turan'ı çok beğeniyorum. Milli Takım da iyi bir çizgide. Başarı bizim insanımızla gelecek. Sınırsız yabancıya karşıyım. Yabancı oyuncu sayısının kısıtlanması lazım. Ülke futbolunu ileriye götürmek için evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Ne varsa onlarda var."

GÖNLÜM FENERBAHÇE'DE
"Babam okumamı istedi. Oysa ben futbolcu olmak istiyordum. Babamı dinledim başbakan oldum. Spor; çağımızın belaları sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Her ilde gençlerin kendilerini göstereceği spor kompleksleri olacak... F.Bahçeli olduğumu saklamadım. Gönlüm yine onlarda. Ama hakeden kazansın. Dünya Kupası'na katılacağımıza da yürekten inanıyorum."

ÇAKMA RONALDO
Önceki hafta yıllardır özenle uzattığı saçlarını kestirince büyük şaşkınlık yaratan Mehmet Topuz'un büyük sırrı ortaya çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar ve takım arkadaşları Topuz'un yeni saç stiline alışmaya çalışırken, müthiş benzerlik geç de olsa farkedildi.

KEŞKE SÜRATİ DE BENZESEYDİ
İnternet ortamında sohbet eden Fenerbahçeliler de bu müthiş benzerliği açığa çıkarttılar. Sarı-Lacivertliler, "Saçlarını kesince Ronaldo'ya çok benzedi. Fizik olarak da çok benziyorlar. Ama keşke bizim Mehmet Topuz da onun kadar süratli olabilseydi" ifadesini kullandılar.

LUGANO KIZDIRDI
Fenerbahçe, Lugano ile anlaşmak için her yolu denerken Lugano'nun Avrupa kulüpleriyle yakınlaşması, Sarı-Lacivertli kulübü çileden çıkardı. Kanarya'ya, "Pazar günü bir Avrupa kulübüne imza atacağım" diyerek transferi kızıştıran Lugano'yu yöneticeler de kendi haline bıraktı. Fenerbahçe'li yöneticileri kızdıran Lugano'nun hafta sonunu vereceği karar merakla bekleniyor.

ÖZAT YİNE KORKUTTU!
Köln'de antrenörlük yapan Ümit Özat, antrenmanda futbolcularla top oynarken fenalaşarak yere yığıldı. Özat, apar topar kalp kliğine götürüldü. Bilindiği gibi Ümit, kalbindeki sorun nedeniyle futbolu bırakmıştı. Takımda eksikler olduğu için Ümit Özat 4 gündür takımla idmana çıkıyordu. Ümit Özat'ın bugün taburcu olması bekleniyor.

KANARYA'DA KUCAKLAŞMA
Sarı-Lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. Antrenmanda Denizlispor maçının adamı Güiza ve Çaykur Rizespor'a gol atan Mehmet Topuz takım arkadaşları tarafından kucakta taşındı. Dünkü idmana katılmayan Semih ve Roberto Carlos ise bugün takımla birlikte çalışacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER