Spor
  • 26.8.2009 13:33

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'i geçen sezon ilk sırada tamamlayan ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanan Beşiktaş'ın ''Devler Ligi''ndeki rakipleri yarın belli olacak.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarının çekimi, yarın TSİ 19.00'da Monaco'da yapılacak. Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki ilk maçlar 15-16 Eylül tarihlerinde oynanacak. Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli kupasında final karşılaşması ise 22 Mayıs 2010'da İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılacak.
Şampiyonlar Ligi'ne Beşiktaş'ın yanı sıra Barcelona, Sevilla, Real Madrid (İspanya), Liverpool, Chelsea, Manchester United (İngiltere), Milan, Inter, Juventus (İtalya), Bayern Münih, Wolfsburg (Almanya), CSKA Moskova, Rubin Kazan (Rusya), Porto (Portekiz), AZ Alkmaar (Hollanda), Glasgow Rangers (İskoçya), Olympique Marsilya, Bordeaux (Fransa), Dinamo Kiev (Ukrayna), Standart Liege (Belçika) ve Unirea Urziceni (Romanya) takımları doğrudan katılacak. Kura çekimine 3. torbadan katılacak Beşiktaş, bu 22 takım içinde 32.445 puanla 18. sırada yer alıyor.
Bu arada, dün oynanan play-off maçları sonunda İspanya'nın Atletico Madrid, Fransa'nın Olympique Lyon, Macaristan'ın Debreceni, İsrail'in Maccabi Haifa ve İsviçre'nin Zürih takımları da tur atlayarak grup maçlarına katılmaya hak kazandı.
Şampiyonlar Ligi'ne katılacak diğer 5 takım ise bugün oynanacak play-off maçlarından sonra belli olacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER