Sağlık
  • 24.10.2008 03:02

İŞTE BİLMENİZ GEREKEN CİNSEL GERÇEKLER...

Vücudunuzu tanıyın
Vücudunuzu ne kadar iyi tanırsanız ne kadar zevk alacağınızı o kadar iyi bilirsiniz. Vücudunuzu keşfetmek sağlıklı bir cinsel hayatının temelini oluşturuyor. Bunun için aynanın önünde çırılçıplak kalıp vücudunuza dokunarak erojen bölgelerinizi keşfedin.
Arkadaşlarınızla sekse dair konuşun
Kimse size nasıl bir cinsel hayatı olduğundan bahsetmez ancak seksi daha iyi anlamak, endişe ve korkularınızdan kurtulmak için arkadaşlarınızla tecrübelerinizi konuşun ve korkularınızdan kurtulun. Bunlar gerçekten işe yarıyor.
Aşkın öneminin farkına varın
Aşk ve seksi farklı kavramlar olarak düşünmeyin. Aşıksanız seks sırasında kendinizi daha rahat hissedersiniz. Güven duygusu yeni keşiflere olanak sağlar.
Orgazm tek hedefiniz olmamalı
Seks denilince akla her yönüyle doyum geliyor. İlişkilerinizde düzenli orgazm olmaya başladığınızda hisleriniz değişecek, kendinize zaman tanıyın ve ön sevişmeden zevk alın. Partnerinizin sizi umursaması, ne yaptığını bilen biri olması önemli.. Sizi harekete geçiren her ne ise denemekten çekinmeyin, önemli olan eğlenmek..
İyi görünümlü kişiler sekste iyi olmayabilir
Çoğu kişi yakışıklı erkekler ya da güzel kadınların sekste iyi olacaklarını zannedebilir. Elbette böyle bir durum yok. Ünlülerin seks yaşamları sandığınız kadar parlak olmayabilir.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:02

İLGİLİ HABERLER