Gündem
  • 29.7.2022 15:10

İşte Bursa’daki çöp evde bulunan çocuğun babası!

Bursa'da çöp evde ölüme terkedilen 9 yaşındaki Cem Muhammed A.'nın babası olduğu iddia edilen Ufuk Çelikol ortaya çıktı. Eski eşinin çocuğun kendisinden değil Muhammed isimli bir kişiden olduğunu ileri sürmesi ardından Çağlayan Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulunan Ufuk Çelikol, "Yasemin benden hamileydi, ultrasonda erkek çocuk gözüküyordu. Sonradan düşürdüğünü ya kürtaj yaptırdığını söyledi. Benden çocuğu gizlemiş" ifadelerini kullandı.

Son dakika: İşte Bursa’daki çöp evde bulunan çocuğun babası! Türkiye’yi sarsan olayda şok sözler!

Bursa'da kirası ödenmediği gerekçesiyle icra yapılan bir çöp evde temizlik yapıldığı sırada ölüme terkedildiği anlaşılan Cem Muhammed A.'nın babası olduğu iddia edilen Ufuk Çelikol ortaya çıktı.Çağlayan Adliyesi'ne gelerek çocuğun Muhammed isimli bir başka kişiden olduğunu iddia eden Yasemin Acar'dan şikayetçi olan Ufuk Çelikol, Adli Tıp tarafından DNA testi yapılmasını talep etti.

SABAH'A KONUŞTU

SABAH'ın sorularını cevaplandıran Ufuk Çelikol Yasemin Acar ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada aynı hastanede tedavi gören teyzesi vasıtasıyla tanıştığını anlattı.Daha sonradan ilişkilerinin geliştiğini bir süre flört edip konuştuklarını ve kısa süre sonra evlendiklerini belirten Ufuk Çelikol, "Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bir ev tutuk ve yaklaşık olarak 1 yıl aynı evde yaşadık" şeklinde konuştu.

EN SON ULTRASONDA GÖRDÜM

Sonradan evliliği sürdüremediklerini 2011 yılında ayrıldıklarını, o dönem Yasemin'in hamile olduğunu bildiğini belirten Ufuk Çelikol, "Ultrasonda çocuğun erkek olarak gördüm.

Aramız bozulunca Yasemin çocuğu aldırdığını ya da düştüğünü söyledi. Ben de çocuğun doğmadığını zannediyordum.Annesi ile kaçıp çocuğu annesinin yanında doğurmuş. Aramızın bozulmasına sebep olanda annesi Asuman'dı" dedi.

DNA ANALİZİ YAPILMASINI İSTİYORUM

Eşinin çocuğun kendisinden ayrıldıktan sonra Muhammed isimli bir kişiden olduğu yönündeki açıklamasını hatırlattığımız Ufuk Çelikol, "Ben Çağlayan Adliyesi'ne gidip suç duyurumu yaptım.Adli Tıp kurumundan DNA analizi yapılmasını istedim. Yalan söylediğini düşünüyorum. DNA analizi ile her şey ortaya çıkar" diye konuştu.İstanbul'da yaşadığını ve ayakkabı imalatçısı olduğunu söyleyen Ufuk Çelikol bir daha kimse ile evlenmediğini de belirtti.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.7.2022 15:14

İLGİLİ HABERLER