Spor
  • 21.5.2013 11:41

İşte Bursaspor’un ilk başkan adayı

Bursaspor Kulübü’nün 7 Haziran Cuma günü yapılacak olan olağanüstü kongresi için ilk başkan adayı Mesut Mestan oldu. Mestan, “İnşallah bu adaylığım Bursaspor’a ve kente hayırlı olur” dedi.
Yeşil-beyazlı kulübün geçmiş yönetimlerinde de görev alan Mestan, Divan Otel’de düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, Başkan İbrahim Yazıcı’nın beklenmedik vefatının tüm kentte ve Bursaspor camiasında büyük üzüntüye sebep olduğunu söyledi. Mestan, “Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın beklenmedik ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Tüzüğümüz gereği olağanüstü kongre kararı alındı. 7 Haziran’da çoğunluk sağlandığı takdirde gerçekleşecek olan kongrede Mesut Mestan olarak başkan adaylığımı açıklıyorum” dedi.

“ADAYLIĞIM BURSA VE KENTE HAYIRLI OLSUN”
2009-2010 sezonunda elde edilen şampiyonlukta futbol şube sorumluluğu ve transferden sorumlu yönetici görevlerini üstlendiğini hatırlatan Mestan, "Bursaspor’a bugüne kadar yapmış olduğum çeşitli kademelerdeki görevlerde gerekli bilgi ve birikime sahibim. İnşallah bu adaylığım Bursaspor’a ve kente hayırlı olur” diye konuştu
Mestan ayrıca, bundan sonraki toplantıda yönetim kurulunu ve projelerini paylaşacağını ifade etti.

BURSASPOR'DA İKİNCİ ADAY KÖRÜSTAN

BURSASPOR'da Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle kulüp tüzüğüne göre yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı olduğunu açıklayan 2'nci isim Mesut Mestan'tan sonra Erkan Körüstan oldu.

Yeşil beyazlı kulübün eski başkanlarından olan Erkan Körüstan, yazılı açıklamayla başkan adayı olduğunu duyurdu. Körüstan'ın açıklaması şöyle:

"Geçtiğimiz yıllarda çok sevdiğim ve gönül verdiğim Bursasor Kulübünde yöneticilik ve başkanlık gibi ulvi görevleri tüm Bursa ve Bursasporluların desteğiyle hizmet etmek onuru yaşadım. Değerli başkanımız ve Bursa'ya önemli değerler kazandıran İbrahim Yazıcı'nın vefatıyla hasıl olan olağanüstü durum karşısında yarıda kalan hizmetlerime daha da önemli başarılar eklemek ve Bursa'nın birlik beraberliğe ihityacı olduğuna inandığımdan dolayı Allah'ın izniyle başkanlığa adaylığımı koyduğumu açıklar tüm Bursa ve Bursasporluları gönül dolusu sevgiler sunarım."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:09

İLGİLİ HABERLER