Gündem
  • 17.10.2008 03:30

İŞTE CHP'NİN PEŞİNE DÜŞTÜĞÜ YENİ İSİMLER

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Karayalçın'la el sıkışması başkentte tartışma çıtasını yükseltti. CHP Büyükerşen'in peşine düştü..
Sırada yeni adaylar var
SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ı kendi adayı olmaya ikna eden CHP lideri Deniz Baykal'ın morali yükseldi. Karayalçın örneğinin Türkiye genelinde önemli bir rüzgâr estireceğine inanan Baykal, hedefine şimdi DSP'nin iki önemli başkanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'u aldı. İki isme "İstediğiniz kadro ile bize gelin" teklifi yapılmaya hazırlanılıyor. Torun ile yapılan ikna konuşmalarında "Karayalçın'ın yaptığını siz de yapın" denilecek.
SHP'nin varlığı devam edecek
Baykal ile el sıkışan SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP liderinin gelecek hafta SHP'ye yapacağı ziyaret sonrası resmi açıklama yapılacağını söyledi. "Görüşmemizde çok farklı ve sonuç alıcı bir dil kullandık" diyen Karayalçın, şöyle konuştu: "CHP'den adaylığım gerçekleştiğinde SHP'den istifa edeceğim ama SHP var olmaya devam edecek. Mart 2009'da solda oluşacak yeni tablonun ardından yeni bir durum değerlendirmesi yaparız. Gökçek şimdiden paniğe kapıldı, telaşlandı."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:19

İLGİLİ HABERLER