Spor
  • 29.8.2009 16:04

İŞTE DAUM'UN MANİSA MAÇI MUHTEMEL İLK 11'İ


Turkcell Süper Lig’in 4. haftasında yarın Manisaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakibini yenip, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk 3 haftada 3 galibiyet alan sarı-lacivertliler, sahasında yapacağı Manisaspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Denizlispor’u 2-0, 2. haftada sahasında Sivasspor’u 3-0 ve 3. haftada da deplasmanda Diyarbakırspor’u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, 9 puanla aynı puana sahip Galatasaray’ın ardından averajla 2. sırada yer alıyor.

KADRO NORMALE DÖNÜYOR

FC Sion ile yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Roberto Carlos, Emre, Güiza ve Bilica’yı ilk 11’e almayarak, dinlendiren teknik direktör Christoph Daum, yarınki maçta bu oyunculara görev verecek.

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Deniz ve Deivid, yarınki maçta oynayamayacak. Sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Mehmet Topuz’un, yarın 18 kişilik maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Daum’un, tedavisinin ardından bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte idman yapan ve bu akşam takımla çalışması beklenen Alex’e, yarınki maçta görev vermesi beklenmiyor.

Fenerbahçe’nin Manisaspor maçı muhtemel 11’i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Cristian, Dos Santos, Semih, Güiza.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER