Spor
  • 2.8.2009 02:32

İŞTE DAUM'UN TAKIMDA GÖRMEK İSTEDİĞİ OYUNCU...

Edu'nun 6 ay oynayamayacak olması Fener yönetimini harekete geçirdi. Lugano da Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirirse hedef Schalke'nin Brezilyalısı Bordon olacak. 33 yaşındaki stoperin bonservisi ise sadece 2.5 milyon Euro...

Transfer sezonunun en hareketli kulübü olan Fenerbahçe, yeni bir yabancı futbolcuya daha yelken açıyor... Diego Lugano ile temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli yönetim, Uruguaylı futbolcunun son teklifi de geri çevirmesi halinde rotayı daha önce de talip olduğu Schalke'li Marcelo Bordon'a çevirecek. 33 yaşındaki Brezilyalı stoperin bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro civarından olduğu ifade ediliyor.

DAUM DA OKEY'İ VERDİ!
Teknik Direktör Christoph Daum'un yakından tanıdığı Marcelo Bordon için olumlu rapor verdiği ve takımında görmesi halinde memnun olacağını yönetime bildirdiği kaydedildi. 33 yaşında ve 1,89 boyunda olan Bordon, güçlü fiziğiyle özellike hava toplarına son derece hakim bir stoper. Brezilyalı futbolcu istikrarlı futbolcu ve zaman zaman attığı kafa golleriyle de büyük beğeni topluyor.

YÖNETİM İŞİ FAZLA UZATMAYACAK
Fenerbahçe Yönetimi'nin Lugano'nun menajeri Juan Figer'e kararlarını bir an önce vermeleri için mesaj gönderdiği de gelen haberler arasında. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler en geç ligin ilk haftasındaki Denizlispor maçından sonra yeni stoperi takıma katmayı planlıyor. Brezilyalı Marcelo Bordon, yaklaşık 3 senedir F.Bahçe'nin gündeminde olan bir futbolcuydu.

GÖZLER TOPUZ'DA
Bu akşam Fenerbahçe ile Beşiktaş arasına oynanacak Süper Kupa finalinde herkesin gözü Mehmet Topuz'un üzerinde olacak. Daum'un 2. yarıda sahaya süreceği Topuz, F.Bahçe'ye transfer olmadan önce Beşiktaş formasını giymiş ancak Sarı-Lacivertli kulüp bu futbolcuyu kapmayı başarmıştı.

HAYATININ EN ZOR MAÇI
Beşiktaşlılar'ın büyük tepki göstermesinin beklendiği Mehmet Topuz'a teknik yönetim ve takım arkadaşları psikolojik destek veriyorlar. Topuz, belki de hayatının en zor maçına çıkacak.

FORMAYI KAPAMADI
Topuz. bu sezonun en pahal transferi olmas na rağmen Fenerbahçe'de ilk 11'e henüz yerleşemedi. Kaz m' n müthiş ç k ş bu futbolcuyu bu sezon zorlayacağa benziyor.

DAUM GELDİ BÖYLE OLDU
Dün Daum ile birlikte basın toplantısına katılan Emre Belözoğlu, hocasına övgüler yağdırdı. Emre, "Daum gelince her şey değişti. Şampiyonluktan başka şey konuşulmuyor" dedi.

SAMBACILAR HARİKA
Takıma yeni katılan Dos Santos ve Cristian'ın çok iyi oyuncular olduğunu belirten Emre, şöyle devam etti: "Süper Kupa, bence ligden sonraki en önemli kupa. Geçen sene kupa kazanamadık. Bu bizim için çok iyi bir fırsat. Herkes iyi bir kupa finali izleyecek."

SON 10 MAÇ TA FENER ÜSTÜN
F.Bahçe ile Beşiktaş arasındaki son 10 maçın 6'sını Sarı-Lacivertli ekip kazandı. 2 maç Beşiktaş alırken, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Fener'in 14 golüne Kartal 11 golle karşılık verdi. Toplam maçlarda ise Kanarya'nın 120-119 üstünlüğü var. F.Bahçe'nin 438 golüne Beşiktaş 409 golle karşılık verdi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
F.Bahçe, Olimpiyat Stadı'nda yaptığı 1,5 saatlik idmanla Süper Kupa hazırlıklarını tamamladı. F.Bahçe, bu sabah bir de ter idmanı yapacak.

KARTAL AVCISI GÜIZA!
Geçen sezon Beşiktaş'a karşı forma giydiği 3 maçta da gol atmayı başaran Daniel Güiza, Süper Kupa öncesinde de iddialı. Her maçın kendisini için aynı olduğunu belirten İspanyol forvet, "Beşiktaş maçları benim için hep iyi geçti. Yine golümü atıp, Fenerbahçe'deki ilk kupamı kaldırmak istiyorum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER