Spor
  • 24.7.2009 14:49

İŞTE, DECO GERÇEĞİ...

Deco'dan kötü haber Galatasaray gündeminde yer alan Chelsea'nin orta saha oyuncusu Deco, transferi konusunda ilk kez konuştu. Geçtiğimiz yıl kötü bir sezon geçirdiğini kabul eden Portekizli yıldız, "takımda kalıp daha başarılı bir yıl geçireceğim" dedi.

Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Portekizli futbolcu, Chelsea’deki ikinci sezonunda daha iyi olmak istediğini söyledi. Bir süredir Inter’e gideceği söylenen Deco, Chelsea’nin yeni hocası Carlo Ancelotti ile çalışmaya sıcak bakıyor. The Times’ın haberine göre 31 yaşındaki oyuncu "Burada kalarak en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Chelsea ile gelecek sezon daha başarılı olacağım" diyen Portekizli oyuncu transfer söylentilerine son verdi.

İsmi daha önce Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Inter ile anılan Deco'nun, son olarak Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilmişti. Deco, transferi hakkında ise söylentilere son noktayı koydu. Deco, "Burada kalacağım, kontratım devam ediyor. Sakatlık yaşamadan takımın için en iyisini vermek istiyorum. Taraftarımıza gerçek Deco'yu izlettireceğim. Londra'da kalmaktan dolayı mutluyum, buradaki atmosfer çok güzel" diyerek gelecek sezon Chelsea formasıyla mücadele edeğini belirtti.

Geçen sezon yaşadığı sakatlığın kendisini çok üzdüğünü belirten Deco, "Geçtiğimiz sezon benim için zordu, birçok sakatlığım oldu ve çok az maçta oynayabildim. Her oyuncu sahada olmak ister. Umarım bu sezon sakatlık yaşamam” diye konuşarak gelecek sezondan bir hayli umutlu olduğunu gösterdi. Geçtiğimiz sezonu iki hocayla kapatan Chelsea, sezona başladığı Luiz Felipe Scolari’yi görevden alıp yerine geçici olarak Guus Hiddink’i getirmişti.

Portekizli futbolcu takımdaki idari sorunların kendi sakatlığıyla birleştiğinde perfomansını tamamen aşağı çektiğini de ifade etti.

Kaynak: Goal.com

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER