Spor
  • 14.4.2019 17:50

İşte dev derbinin ilk 11'leri

Derbide ilk 11’ler belli oldu!

Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı yayın olarak SKOR farkıyla takip edebilirsiniz. Türkiye nefesini tuttu ve Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına kilitlendi. Kadıköy'de 20 yıldır Galatasaray'a kaybetmeyen Fenerbahçe geleneği sürdürmek Galatasaray ise hasrete son verip Başakşehir'in puan kaybettiği hafta şampiyonluk yolunda avantajı ele geçirmek istiyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili tüm detaylar dakika dakika haberimizde olacak. Ayrıca Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle linkini de haberimizde bulabileceksiniz...

Fenerbahçe Galatasaray sezonun en kilit maçında karşı karşıya geliyor… Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasındaki en önemli maçta Fenerbahçe 20 yıldır elinde bulundurduğu Kadıköy'deki yenilmezlik serisini sürdürmek, Galatasaray ise deplasmanda Fenerbahçe'yi yıllar sonra mağlup ederek şampiyonluk yolunda son 6 haftaya moralli girmek istiyor. Dün ligin lideri Medipol Başakşehir'in Beşiktaş'a 2-1 mağlup olarak 3 puan kaybetmesi bu derbinin önemini bir kat daha arttırdı.

İŞTE İLK 11’LER:

Fenerbahçe: Harun, Dirar, Skrtel, Serdar Aziz, Hasan Ali, Mehmet Topal, Tolgay, Eljif, Valbuena, Moses, Soldado

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Donk, Semih Kaya, Linnes, Fernando, NDiaye, Belhanda Feghouli, Onyekuru, Diagne

İki ezeli rakibin Ülker Stadı'ndaki mücadelesinde şampiyonluk yarışında çoktan havlu atan Fenerbahçe, ezeli rakibi karşısında saltanatını sürdürerek taraftarlarını mutlu etmenin peşinde. Son 19 yılda Kadıköy'de oynanan maçlarda sadece 13 dakikayı skor olarak üstünlük kurabilen Galatasaray ise şeytanın bacağını kırarak şampiyonluk ateşini yakmak istiyor. Ali Palabıyık'ın yöneteceği Fenerbahçe Galatasaray derbisini dakika dakika canlı olarak SKOR'dan takip edebilirsiniz. Ayrıca Fenerbahçe Galatasaray canlı izle bağlantısı da haberimizde yer alıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 14.4.2019 17:53

İLGİLİ HABERLER