Spor
  • 14.1.2022 12:34

İşte Domenec Torrent'in bileti kesilen oyuncu...

Galatasaray'da mesaiye başlayan İspanyol teknik adam Domenec Torrent'ten ilk tespitler gelmeye başladı. Fatih Terim'le yolları ayıran yönetim, deneyimli hoca Torrent ile yola devam etme kararı almıştı. İspanyol hoca yoğun antrenman programına başladı ve ilk tesptini yaptı. Diğer yandan Galatasaray'da bileti kesilen oyuncu belli oldu. Torrent'in ekibinde tercüman olarak bulunan Marc Gonzalo'nun da olaylı paylaşımları sebebiyle işine son verildi.

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı tartışmalara sebep olurken diğer yandan göreve getirilen ve yıllarca Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan İspanyol teknik adam Domenec Torrent Galatasaray'daki mesaisine başladı ve ilk tespitlerini yapmaya başladı.3 kişilik ekibiyle göreve başlayan Domenec Torrent, Galatasaraylı oyunculara yoğun bir antrenman programı uygulamaya başladı. İspanyol hocanın ilk tespiti ve göndereceği ilk isim belli oldu.

OLAY TERCÜMAN 25 MİLYON TL 48 SAATTE KOVULDU!

Tercüman Mert Çetin'in yerine göreve getirilen Marc Gonzalo'nun sosyal medyaya düşen paylaşım ve görüntüleri G.Saray'ı karıştırdı. Bir şov programda Beşiktaşlı olduğunu ifade ederek, "Siyah beyaz'' dediği video, sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

CARRUSCA PAYLAŞIMI DA OLAY OLDU

Fenerbahçe'nin taraftar kart reklamında oynayan 49 yaşındaki isim, G.Saray-PSG maçında Fransız temsilcisini desteklediği görüntüler infiale neden oldu. Sarı-kırmızılı takımda şans bulamayan Carrusca'nın formasıyla yaptığı paylaşıma "Bir zamanlar yetenekli çok iyi bir oyuncu vardı ama malum takım ona hak ettiği şansı vermedi. Saygı duy" yorumunu yapmış olması bardağı taşırdı.

GONZALO'NUN İŞİNE SON VERİLDİ

Başkan adaylarından Metin Öztürk ise yönetimi eleştirerek, "G.Saray'a malum takım diyor, siz de onu alıp iletişimimizde görev veriyorsunuz öyle mi?" derken, tepkiler üzerine sarı kırmızılı yönetim, Marc Gonzalo'nun işine son verdi.

DOMENEC TORRENT'İN İLK TESPİTİ BELLİ OLDU

Takımın kondisyonunu yetersiz bulan İspanyol hoca, antrenman sürelerini 90 dakika olarak belirledi ve ''Çok çalışacağız'' dedi. Futbolcuların iki idman arasını Florya'da geçirmelerini istedi.

YENİ KALECİ ANTRENÖRÜ GELECEK

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, üç kişilik ekibiyle Florya'da önceki akşam işbaşı yaptı. Yardımcı antrenörler Jordi Guerrero ve Jordi Gris'in yanı sıra atletik-performans uzmanı Julian Jimenez, sarı-kırmızılı takımı çalıştırıyor. Ricard Segarra'nun da yakın zamanda kaleci antrenörlüğüne getirilmesi bekleniyor.

TAKIMIN KONDİSYONU ÇOK ZAYIF

Gelir gelmez yeni çalışma programı hazırlayan Torrent, bir günde çift idmanda karar kıldı. Takımın kondisyonunu yetersiz bulan İspanyol teknik adam, antrenman sürelerini 90 dakika olarak belirledi ve "Çok çalışacağız" dedi.Tecrübeli hoca, oyuncularından sabah ve akşam idmanları arasındaki zamanı da Florya'da geçirmelerini istedi. Bu hamleyle teknik heyet ve takım arasında iletişim sorunu yaşanmayacak. Torrent, dün de öğle yemeği organize etti ve oyuncularla bire bir diyaloglar kurmaya başladı.

TRANSFERDE BİLİNMEZLİK HAKİM

Hoca değişikliği yapan Galatasaray'da transferde belirsizlik hakim. Belçika'ya kiralık gitmesi beklenen Luyindama ve Adana Demirspor'la anlaşan Fatih Öztürk'e henüz yeni teknik direktör Domenec Torrent'ten izin çıkmadı.

GÖNDERME KARARI ALINDI

Ancak Galatasaray seviyesinde görülmeyen Gustavo Assunçao'nun bileti kesildi. Yabancı kontenjanı dolu olan sarı-kırmızılı kulüp, ocak ayında Sambacı'yı gönderme kararı aldı.

BREZİLYALININ SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Brezilyalı orta sahanın sözleşmesi feshedilecek. Takımı tanımaya başlayan Torrent'in raporu, ara transferde belirleyici olacak.

Güncellenme Tarihi : 14.1.2022 12:38

İLGİLİ HABERLER