Spor
  • 17.1.2014 03:10

İşte Drogba'nın Chelsea maçında beklediği skor

Didier Drogba, Chelsea eşleşmesi için “Çekinmemeliyiz. Evet, onlara saygı göstermeliyiz ama sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” dedi

Cim-Bom’un Dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, GS TV’ye önemli açıklamalar yaptı.
Juventus maçında galibiyeti getiren golün asistini yapan tecrübeli oyuncu, “Sneijder sürekli bağırıyordu bana. Top havadayken, tüm o olay gerçekleşiyorken sesini duyuruyordu. Sürekli, sürekli... Benim de tek şansım topu ona vermekti, yoksa beni öldürecekti! O pastan sonra harika bir gol attı” dedi.

Şampiyonlar Ligi’ndeki Chelsea eşleşmesini değerlendiren Drogba şunları söyledi;
“Hayatımın, futbol kariyerimin sekiz yılı... Aynı takımda daha uzun zaman geçirmemiştim. Evet, Chelsea maçları çok özel olacak. Öyle olmasını umuyorum. Umarım keyif alırım; ama aynı zamanda bir sonraki tura yükselmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde ilerlemek, aşama kaydetmek kulüp için çok önemli. Eğer üst tura inanıyorsak, İstanbul’da da en iyisini yapmalıyız. İyi bir skor almalıyız. 0-0, 1-1, 2-0, 1-0... Sonrasını Stamford Bridge’de göreceğiz. Ama en önemlisi İstanbul. Biz Galatasaray’ız! Dolayısıyla, Chelsea’den çekinmemeliyiz. Evet, onlara saygı göstermeliyiz. Avrupa’da büyük tarihi olan bir kulüp; ama onlara karşı sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapmalı, şansımızı değerlendirmeliyiz”
Kalbimden sökemezler
Tecrübeli oyuncu “İngiltere’de seni hangi sürprizlerin beklediğine dair tahminin var mı?” sorusuna “Bilmiyorum. Gurur duyabileceğim tek şey, ben oradan zirvedeyken ayrıldım. Taraftarların benim orada yaptıklarımı gerçekten çok sevdiğini biliyorum. Orada geçirdiğim vakitten dolayı çok mutluyum. Kulübü çok sevdim, hâlâ da seviyorum; çünkü o, benim takımım. Hiç kimse bu kulübü benim kalbimden söküp alamaz. Bu gerçek!” yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER