Spor
  • 7.1.2014 09:52

İşte E-Bilet sistemi uygulanacak statlar

Federasyonun İstanbul'daki merkezinde bugün yapılan toplantıya TFF ve Spor Toto Süper Lig kulüp temsilcilerinin yanı sıra E-Bilet projesinin yüklenici şirketleri olan Aktifbank, Netaş ve E-Kent yetkilileri de katıldı.

Toplantıda ayrıca sistemin Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu ikinci devresinin ilk müsabakasından itibaren 8 stadyumda(Atatürk Olimpiyat Stadı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Recep Tayyip Erdoğan Stadı, Bursa Atatürk Stadı, Rize Yeni Şehir Stadı, Hüseyin Avni Aker Stadyumu ve Kayseri Kadir Has Stadı), 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren ise tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig stadyumlarında devreye alınmasının kanuni bir yükümlülük olduğu belirtildi. Toplantıya katılan tüm kulüpler ilgili kanuni yükümlülüğün yerine getirileceğini beyan ettiler.

Türkiye Futbol Federasyonu, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında E-Bilet entegrasyon çalışmalarını önümüzdeki günlerde yapılacak toplantılarla sürdürecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:42

İLGİLİ HABERLER