Spor
  • 23.7.2019 01:58

İşte Elif Elmas'ın satış fiyatı

Elif Elmas'ın menajeri resmen açıkladı!

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Eljif Elmas, yarın İtalya'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Napoli ile sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Napoli'ye transfer olacağı konuşulan Eljif Elmas'ın, yarın İtalya'da sağlık kontrollerinden geçip Napoli ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Sky Sports'ta yer alan habere göre, Elmas'ın yarın öğle saatlerinde sağlık kontrolü sonrasında kulüp binasında resmi imzaların atılacağı ifade edildi.

ELMAS'IN MENAJERİ GALDI, DI MARZIO'YA KONUŞTU

16 milyon euro artı bonuslar ile Fenerbahçe'den transfer edilen Makedon futbolcunun menajeri George Galdi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Ünlü İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio'ya konuşan Galdi, " Türkiye'de tarihi bir anlaşmaya imza attık. Görüşmeler çok yorucuydu; çünkü Avrupa'nın üst seviye kulüpleri oyuncunun peşindeydi. Ancelotti'nin varlığı tercihimizde belirleyici oldu" diye konuştu.

İŞTE ANLAŞMA DETAYLARI

Napoli, Eljif Elmas için Fenerbahçe'ye peşin olarak 16 milyon euro bonservis bedeli, 50 maç oynaması durumunda 1,5 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan pay verecek.

Güncellenme Tarihi : 23.7.2019 01:59

İLGİLİ HABERLER